DrunkMaster Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 (edytowane) Cześć, chciałbym zaproponować dodanie modelu o wartości (przykładowo) 950k kredytów, byłby to model ograniczony przykładowo do 3 sztuk na cały serwer, później w żaden sposób nie dałoby się go kupić. No chyba, że ktoś zechciałby go odsprzedać. Myślę, że pomimo dużej ceny spora ilość osób chciałaby przygarnąć taki modelik do swojej kolekcji :] Edytowane 9 Maja 2020 przez DrunkMaster 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Pytanie po co komu model, który będzie ograniczony dla x graczy. Lepiej zrobić już coś na zasadzie darmowego modelu dla admina, który będzie tylko dla tych graczy.Propozycja nie wniesie nic nowego na serwer, dodatkowo będzie tylko tematem nie potrzebnych sporów na serwerze. Po za tym nie widzę sensu by model tyle kosztował i raczej nikt się na takowy zakup nie skusi, dodatkowo tylko bardzo bardzo wąska liczba graczy posiada więcej niż 100.000 kredytów na swoim koncie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeT Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Mi się podoba propozycja to będzie coś fajnego dla graczy którzy grają długo i często na serwerze ? Nowy cel ---> zbieranie dużej ilości kredek Cena może za wysoka lepiej by było z jakieś 500 k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado1995 Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Ale głupie (prawie jak cio*ek) Nie * ---- s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Według mnie taki model mógłby być do wygrania w jakimś konkursie ponieważ model do kupienia za prawie milion kredytów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Ciekawy pomysł ale troszkę za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrunkMaster Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 W dniu 16.05.2020 o 16:27, mNk napisał: Ciekawy pomysł ale troszkę za dużo Dlatego napisałem "PRZYKŁADOWO" :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi