FL3RM4N Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze); SPK Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę): - Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę); @ T0M3K Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana): Przez ok.30 min gracze na serwerze pisali do admina TOM3K, zeby zbanował gracza, który grał na obvious WH, za kazdym razem TOM3K odpowiadal ze jest czysty. Powiedziałem mu ze tak jest jak admina na serwerze dostaje osoba, która ma MG1. Po jakims czasie TOM3K zbanowa tego czitera i zaczął się pruć do mnie i wyzywać. Wysyłam ssa, mogę jeszcze dorzucic zapiski z shadow playa. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie); Only Mirage Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV): Demko i jeżeli bedzie trzeba mogę dosłać zapiski z shadow playa 1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 (edytowane) NA Demku będzie kto tu zaczął na kogo najeżdżać ledwo wszedłeś na serwer i zacząłeś mówic o talencie z 5 lvl, potem jak poszedłem go sprawdzić, marudziłeś i prowokowałeś że sprawdzam go 5 minut, jak dostał bana, z automatu zacząłeś gadać, jakim to chujo*ym adminem jestem, bo czekam z typem, zamiast go banować, jak to zapewne robisz ty po 1 akcji XD, później zacząłeś prowokować mnie, że mam GOLDA, nie mg1 , również dużo wracałeś do tematu jakim to jestem adminem, który ma wywalone w serwer, i jakim to jestem goldem z adminem, że tyle go sprawdzam Odnośnie ss'a wszystko widać ładnie, miałem gorszy dzień, ale to nic nie zmienia, no i w sumie, jakby kolega admin z 2maps'ow nie zaczął mnie prowokować i na mnie najeżdżać, takie coś by się nie działo Czekam na jakieś demka i ewentualne dengu. Ps. sprawdźcie co on tam gadał/pisał przed tym co jest na chacie, bo tak sobie z niczego tego nie pisałem Edytowane 8 Maja 2020 przez T0M3K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 chce wspomnieć że to nie 1 sytuacja, kiedy TOMEK obraża innych graczy 1 1 8. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku 8.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda// SPAM Przez SK4N3R, 8 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 18 minut temu, zer0 napisał: chce wspomnieć że to nie 1 sytuacja, kiedy TOMEK obraża innych graczy Nie wiem ,gdzie na powyższym widzisz obrażanie kolego, a na demku ładnie będzie widać, gdzie przed tym jak to pisałem, kolega mnie nagminnie prowokował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FL3RM4N Opublikowano 9 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 15 godzin temu, T0M3K napisał: Nie wiem ,gdzie na powyższym widzisz obrażanie kolego, a na demku ładnie będzie widać, gdzie przed tym jak to pisałem, kolega mnie nagminnie prowokował To nie jest pierwszy raz, gdy wyzywasz graczy jako admin na serwerze bo coś nie idzie po twojej myśli, albo ktoś Cię zabije. To, że może Cie prowokowałem też nie zwalnia Cię z tego, że możesz mnie wyzywać. Ja Ciebie nie obrażałem, pisałem tylko, z Lukerem, że potrzebujesz żeby ktoś napisał tobie 20 razy na u@, że ktoś czituje bo jak spectujesz to tego nie widzisz co widać po twojej randze. Jak już zbanowałeś czitera, też mam zapisane z shadow playa jak na mnie wyskoczyłeś. W każej chwili mogę to tutaj dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 2 godziny temu, SPKdzik napisał: To nie jest pierwszy raz, gdy wyzywasz graczy jako admin na serwerze bo coś nie idzie po twojej myśli, albo ktoś Cię zabije. To, że może Cie prowokowałem też nie zwalnia Cię z tego, że możesz mnie wyzywać. Ja Ciebie nie obrażałem, pisałem tylko, z Lukerem, że potrzebujesz żeby ktoś napisał tobie 20 razy na u@, że ktoś czituje bo jak spectujesz to tego nie widzisz co widać po twojej randze. Jak już zbanowałeś czitera, też mam zapisane z shadow playa jak na mnie wyskoczyłeś. W każej chwili mogę to tutaj dodać. Skoro taki cwany jesteś, skoro ja wolałem do Ciebie pisać, to obejrzyj demko, i przed wszystkim co ja odpowiadałem Ci, napisz to czym mnie prowokowałeś . A te wyzywanie to podeślij demka, bo chętnie zobaczę jak kogoś obrażałem, a pisanie czasem na czacie przekleństwa, nie wydaję mi się aby było obrazą, a teraz skończ marudzić i poczekaj na demko 1 2 SPAM, nic nie wnosisz tym postem do skargi Przez SK4N3R, 9 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Cała sprawa wygląda tak że jeden z graczy przez całą mapę lata na WH, pisali już dużo wcześniej na czacie że jest odpalony lecz T0M3K nie reagował. Po chwili wszedł na sm_ukryj, po czym wrócił nic nie robiąc. Po jakimś czasie wchodzi na serwer SPK i zaczyna pisać w stronę Admina prowokacyjne teksty: 𝚂𝙿𝙺 : TOM3K brawo dla ciebie 𝚂𝙿𝙺 : typ sie kryje a admin slepy 𝚂𝙿𝙺 : bo ten TOM3K jakis przymulony jest 𝚂𝙿𝙺 : tak to jest jak admin ma mg 𝚂𝙿𝙺 : prawda boli goldziku co? Pod koniec mapy T0M3K zbanował gracza. Admin na zaczepki ze strony SPK odpowiedział tak jak widać na SS zamieszczonym w skardze. Admina zostawiam dla m@ @ RUSH A co do SPK: Prowokacja - Gag 60min do nadania 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Rozumiem, że to chodziło o m@. Tomek nie ma już m@. Jak chodziło o admina na only mirage, proszę @ RUSHo rozpatrzenie skargi w swoim zakresie i ew wyciągnięcie konsekwencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi