chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 (edytowane) Propozycja to: Zmiana regulaminu Treść: Aktualnie punkt który chciałbym aby był zmieniony wygląda tak " 2. Pierwszeństwo mają osoby posiadające mutację. Punkt ten obowiązuje jedynie przez pierwsze 4 rundy mapy." I jak wcześniej nie miałem z tym problemu to aktualnie przez osoby typu mnk czy h3ad które nadużywają tej zasady osoby bez mutacji praktycznie nie mają szans wejścia do ct. Proponuje aby usunąć tą zasadę lub dodać do tego punktu coś typu "Jeżeli gracz z mutacją był w ct przez 2 poprzednie mapy jest traktowany jako gracz bez mutacji". Jak dla mnie ta zasada faworyzuję osoby z mutajcą. Edytowane 8 Maja 2020 przez chakra 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Na nie. Osoby bez mutacji w ct często się przekrzykują i kłócą się. Chyba że to były by poszczególne osoby. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 na tak np. taki h3ad jest przez cały dzień w ct i osoby bez mutacji które chcą poprowadzić nie mogą iść do ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 12 minut temu, mNk napisał: Osoby bez mutacji w ct często się przekrzykują i kłócą się. Wydaje mi się że częściej robią to właśnie osoby z mutacją. TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Tak^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Na tak To że osoby nie mają mutacji nie znaczy że nie ogarniają 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3AD Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Jest dobrze jak jest. Nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Według mnie można dać dyspozycję adminom do przenoszenia graczy jeżeli: - admin był na poprzednich mapach i widział, kto był w CT - ktoś jest drugą/ trzecią mapę z rzędu - osoby bez mutacji zgłaszają chęć prowadzenia w CT - są to osoby, które potrafią prowadzić Na innych warunkach nie ma to raczej sensu. Znowu by się pojawiały skargi za to, a UBT musiałoby oglądać 3 mapy xd 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZieLa Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 2 godziny temu, SK4N3R napisał: Na innych warunkach nie ma to raczej sensu. Znowu by się pojawiały skargi za to, a UBT musiałoby oglądać 3 mapy xd Kto normalny sprawdzałby 3 mapy XD Oczywiście, że na nie, często jak wchodzę na serwer i pytam czy mogę wejść do ct to jakieś dzieci krzyczą do mnie żebym się j*bał. To jeszcze bardziej utrudni osobą z mutacją wejście do ct Czemu osoby z mutacją mają być traktowane jak osoby bez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 5 godzin temu, Kapi. napisał: Jest dobrze jak jest. Nie ^^^ Ja nic bym nie zmieniał. ^^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 14 godzin temu, chakra napisał: I jak wcześniej nie miałem z tym problemu to aktualnie przez osoby typu mnk czy h3ad które nadużywają tej zasady osoby bez mutacji praktycznie nie mają szans wejścia do ct. Zmiana regulaminu przez 2 osoby które ci przeszkadzają 14 godzin temu, chakra napisał: dodać do tego punktu coś typu "Jeżeli gracz z mutacją był w ct przez 2 poprzednie mapy jest traktowany jako gracz bez mutacji". 14 godzin temu, chakra napisał: Jak dla mnie ta zasada faworyzuję osoby z mutajcą. Nie żeby coś ale to że ty nie masz mutacji a ludzie którzy lubią być w CT znaleźli sobie sposób żeby w nim być, nie znaczy że jest to powód do pisania propozycji bo coś ci nie odpowiada. Poczekaj aż przejdziesz mutację i sam na tym wyjdziesz na + (ps. Szybka matematyka). Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Jak dla mnie, jeśli według większości adminów gracz ogarnia bardziej, a nie ma mutacji to i tak ma pierwszeństwo do ct. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek2 Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 (edytowane) Proponuję punkt do regulaminu: • Osoby nie posiadające mutacji mają pierwszeństwo do CT,jeśli dany gracz nie myli się oraz wie co mówi; decyduje o tym Major Admin. Chodzi mi o to że nie myli się w ogóle bo każdy się myli czasami ale bardzo rzadko się myli i wie co mówi tzn rozpoczynając np zabawa sajmon mówi; wie jak ją zakończyć itp itd. Dodatkowo major może dać jakaś notkę potem ogarniających ludzi bez mutacji czy coś w tym stylu jeśli to co napisałem wyżej wypali :v Edytowane 9 Maja 2020 przez Pawelek Literówka:d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Na tak , przydałoby się w sumie , niektóre osoby kłócą się o tą kolejkę jak o karpia w lidlu , a są w ct którąś mapę z kolei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 9. Każda osoba chętna dołączenia do drużyny Strażników musi posiadać sprawny oraz działający mikrofon. Pierwszeństwo do drużyny Klawiszy (CT) mają osoby posiadające mutacje. Punkt ten obowiązujące przez pierwsze 3 rundy mapy. Osoby z mutacją, które były na wcześniejszej mapie w drużynie strażników, mogą zostać przeniesione do więźniów. @ Admin JB - punkt ten daje Wam możliwość przenoszenia graczy, nie nakaz. więcej informacji dam Wam na steamie/ TSie Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi