Skocz do zawartości

[Przyjęta] Zmiana regulaminu JB

Udostępnij

chakrapoprostuPOLSKA

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: Zmiana regulaminu
Treść: Aktualnie punkt który chciałbym aby był zmieniony wygląda tak "

2. Pierwszeństwo mają osoby posiadające mutację.

Punkt ten obowiązuje jedynie przez pierwsze 4 rundy mapy." 
I jak wcześniej nie miałem z tym problemu to aktualnie przez osoby typu mnk czy h3ad które nadużywają tej zasady osoby bez mutacji praktycznie nie mają szans wejścia do ct. 
Proponuje aby usunąć tą zasadę lub dodać do tego punktu coś typu "Jeżeli gracz z mutacją był w ct przez 2 poprzednie mapy jest traktowany jako gracz bez mutacji".
Jak dla mnie ta zasada faworyzuję osoby z mutajcą. 

Edytowane przez chakra
  • Lubię to! 2
  • Haha! 1

Według mnie można dać dyspozycję adminom do przenoszenia graczy jeżeli:

- admin był na poprzednich mapach i widział, kto był w CT
- ktoś jest drugą/ trzecią mapę z rzędu

- osoby bez mutacji zgłaszają chęć prowadzenia w CT

- są to osoby, które potrafią prowadzić

Na innych warunkach nie ma to raczej sensu. Znowu by się pojawiały skargi za to, a UBT musiałoby oglądać 3 mapy xd

• Lubię to! 3
  • Smutne. 1
  • Haha! 1

2 godziny temu, SK4N3R napisał:

Na innych warunkach nie ma to raczej sensu. Znowu by się pojawiały skargi za to, a UBT musiałoby oglądać 3 mapy xd

Kto normalny sprawdzałby 3 mapy XD

Oczywiście, że na nie, często jak wchodzę na serwer i pytam czy mogę wejść do ct to jakieś dzieci krzyczą do mnie żebym się j*bał. To jeszcze bardziej utrudni osobą z mutacją wejście do ct

Czemu osoby z mutacją mają być traktowane jak osoby bez?

14 godzin temu, chakra napisał:

I jak wcześniej nie miałem z tym problemu to aktualnie przez osoby typu mnk czy h3ad które nadużywają tej zasady osoby bez mutacji praktycznie nie mają szans wejścia do ct.

Zmiana regulaminu przez 2 osoby które ci przeszkadzają :PanZStocku:

dodać do tego punktu coś typu "Jeżeli gracz z mutacją był w ct przez 2 poprzednie mapy jest traktowany jako gracz bez mutacji".

:SmartAss:

Jak dla mnie ta zasada faworyzuję osoby z mutajcą.

(:

Nie żeby coś ale to że ty nie masz mutacji a ludzie którzy lubią być w CT znaleźli sobie sposób żeby w nim być, nie znaczy że jest to powód do pisania propozycji bo coś ci nie odpowiada. Poczekaj aż przejdziesz mutację i sam na tym wyjdziesz na + (ps. Szybka matematyka). 
Siema

Proponuję punkt do regulaminu:

• Osoby nie posiadające mutacji mają pierwszeństwo do CT,jeśli dany gracz nie myli się oraz wie co mówi; decyduje o tym Major Admin.

Chodzi mi  o to że nie myli się w ogóle bo każdy się myli czasami :/ ale bardzo rzadko się myli i wie co mówi tzn rozpoczynając np zabawa sajmon mówi; wie jak ją zakończyć itp itd.

Dodatkowo major może dać jakaś notkę potem ogarniających ludzi bez mutacji czy coś w tym stylu jeśli to co napisałem wyżej wypali :v

Edytowane przez Pawelek
Literówka:d
  • Lubię to! 1

• 5 tygodni później...

9. Każda osoba chętna dołączenia do drużyny Strażników musi posiadać sprawny oraz działający mikrofon.

• Pierwszeństwo do drużyny Klawiszy (CT) mają osoby posiadające mutacje. Punkt ten obowiązujące przez pierwsze 3 rundy mapy.
  • Osoby z mutacją, które były na wcześniejszej mapie w drużynie strażników, mogą zostać przeniesione do więźniów.

@ Admin JB - punkt ten daje Wam możliwość przenoszenia graczy, nie nakaz. więcej informacji dam Wam na steamie/ TSie

Propozycja została przyjęta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności