janczikooo Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Nick: נαи¢zιкσ Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Gram w tą grę już od kilku dobrych lat,jestem bardzo aktywny na serverze retake #1 codziennie przebywam na nim ok 5h, potrafie rozróżnić cheatera od normalnego gracza,posiadam również duże doświadczenie na randze administrator servera, lubię często sobie pogadać z ludzmi czyli jestem mega komunikatywną osobą,znam się bardzo dobrze na rzeczy i chcę , aby Państwo mi zaufało i dało szanse się wykazać Mam nadzieję że moje podanie będzie przyjęte Miałem również długą przerwe ale już wracam do życia csowego xd Jak długo gram w CS:GO?: Gram w csgo od 2015r W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Cały czas jestem dostępny na serverze Link GT: https://www.gametracker.com/player/נαи¢zιкσ/185.40.196.238:30049/ Znajomość SM: 6 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/XdxdxdBeczuniaxd/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak przeczytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Tak +sm +wiek +/- aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Na tak +brak adminów +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 +wiek +/-aktywność +brak adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 +wiek +brak adminów -aktywność TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 (edytowane) +/- aktywność +wiek +brak adminów +sm TAK Edytowane 7 Maja 2020 przez bartaz TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZieLa Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Musisz poprawić aktywność Wszystko inne na plus Może jakiś okres próbny? Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twilight Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Aktywnością nie błyszczysz a tak poza to +sm +wiek Jak najbardziej na Tak ale spędzaj trochę więcej czasu na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janczikooo Opublikowano 7 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 1 minutę temu, Fusion napisał: Aktywnością nie błyszczysz a tak poza to +sm +wiek Jak najbardziej na Tak ale spędzaj trochę więcej czasu na serwerze Bedzie spedzane duzo czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Na tak, Brak adminów Sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 +wiek +sm +doświadczenie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 +wiek +Sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Tak Sm+ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 +sm +wiek +doświadczenie +/- aktywność +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CONOR Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Tak +sm +wiek +/- aktywnoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 W dniu 7.05.2020 o 15:06, janczikooo napisał: jestem bardzo aktywny na serverze retake #1 codziennie przebywam na nim ok 5h Cytat -kłamanie na temat aktywności w podaniu +sm +wiek Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Nie -kłamanie w podaniu +wiek +mało adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janczikooo Opublikowano 9 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 13 godzin temu, frosztj napisał: Nie -kłamanie w podaniu +wiek +mało adminów "Miałem również długą przerwe ale już wracam do życia csowego xd" Czytanie ze zrozumieniem nie boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 tak +sm +WIEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi