Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skargunia

Udostępnij

H3AD

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/h3adzik/

Link do steam oskarżonego: -

Nick oskarżonego: Mnk Ciosek
Opis sytuacji:  Dostałem muta 2h i bana 1h? Powiedziałem żartobliwie "Ucisz w tle starego bo nic nie slychać"(to była prawda) oczywiście to był szanowny admin. Nie świadomie dostałem muta nawet nie wiem kiedy, nikt o tym nawet nie powiedział. *Regulamin: 7. Admin powinien ostrzegać Gracza przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD lub przez kick z powodem. Szczególnie, gdy widzi danego gracza pierwszy raz na serwerze.* Druga mapa:  Jedyne co słyszałem od MNK to że mam wyjść z ct, myśłałem że mu chodzi o to że byłem w ct na poprzedniej mapie więc z niego wyszedłem i dołączyłem do kolejki. *Wywalenie servera* Gracz x(nie pamiętam jego nicku ale był to chyba saitama) mówił mi że mam muta, ŻADEN ADMIN NIE RACZYŁ POWIEDZIEĆ. Grzecznie poprosiłem o linka do sourcebansa Dostaje bana na 2h od ciosek. *Znowu się odnosze do regulaminu: 7. Admin powinien ostrzegać Gracza przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD lub przez kick z powodem. Szczególnie, gdy widzi danego gracza pierwszy raz na serwerze.+ Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzinGram na serwerze od jego początków (+-2lata) i to mój pierwszy ban, muta za nadużywanie dostałem 1,5miesiąca temu(na serverze gram podczas kwarantany codziennie po +-3h). Kiedy wy przestaniecie się ścigać o te bany? Czy to tak naprawde ważne kto da pierwszy? Trochę ludzkości w was.. Domyślam się że po prostu jestem jest za dobry w ct i chcecie mnie wykurzyć za byle co. A wystarczyło dac kicka jeśli czegos nie zrozumiałem. Rozumiem że jak dostaniecie admina to ego wzrasta, ale trzeba nad nim panować.
Serwer: JB
Dowody: Data muta: 2020-04-29 13:55 - 1. mapa: nie pamiętam.(miejsce akcji) 2. jb_dystopian_b5 (ta gdzie kazał mi wyjść) 2020-04-29 14:00 3. ta lego początkowa po wywaleniu servera(miejsce danie bana)

• Smutne. 1

@ mNktutaj H3AD faktycznie nadużywał mikrofonu śpiewając/"rapując?", kara troszkę za długa 30/60min na spokojnie by starczyło.

Skoro H3AD dostał mute to dlaczego ﷽﷽123 oraz berfdej nie dostali nawet upomnienia za "Zamknij Pysk"? Rozumiem ich frustrację, lecz nie można tego zostawić bez żadnej uwagi.

@ mNkStaraj się następnym razem nie mutować tak pochopnie.

@ CiosekNadał bana słusznego.

@H3ADNie po to są wyświetlane informacje odnośnie Mute/Gag/CtBan na chacie, żeby po prostu były. To było twoje niedopatrzenie, za które dostałeś bana.

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności