H3AD Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/h3adzik/ Link do steam oskarżonego: - Nick oskarżonego: Mnk Ciosek Opis sytuacji: Dostałem muta 2h i bana 1h? Powiedziałem żartobliwie "Ucisz w tle starego bo nic nie slychać"(to była prawda) oczywiście to był szanowny admin. Nie świadomie dostałem muta nawet nie wiem kiedy, nikt o tym nawet nie powiedział. *Regulamin: 7. Admin powinien ostrzegać Gracza przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD lub przez kick z powodem. Szczególnie, gdy widzi danego gracza pierwszy raz na serwerze.* Druga mapa: Jedyne co słyszałem od MNK to że mam wyjść z ct, myśłałem że mu chodzi o to że byłem w ct na poprzedniej mapie więc z niego wyszedłem i dołączyłem do kolejki. *Wywalenie servera* Gracz x(nie pamiętam jego nicku ale był to chyba saitama) mówił mi że mam muta, ŻADEN ADMIN NIE RACZYŁ POWIEDZIEĆ. Grzecznie poprosiłem o linka do sourcebansa Dostaje bana na 2h od ciosek. *Znowu się odnosze do regulaminu: 7. Admin powinien ostrzegać Gracza przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD lub przez kick z powodem. Szczególnie, gdy widzi danego gracza pierwszy raz na serwerze.+ Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin* Gram na serwerze od jego początków (+-2lata) i to mój pierwszy ban, muta za nadużywanie dostałem 1,5miesiąca temu(na serverze gram podczas kwarantany codziennie po +-3h). Kiedy wy przestaniecie się ścigać o te bany? Czy to tak naprawde ważne kto da pierwszy? Trochę ludzkości w was.. Domyślam się że po prostu jestem jest za dobry w ct i chcecie mnie wykurzyć za byle co. A wystarczyło dac kicka jeśli czegos nie zrozumiałem. Rozumiem że jak dostaniecie admina to ego wzrasta, ale trzeba nad nim panować. Serwer: JB Dowody: Data muta: 2020-04-29 13:55 - 1. mapa: nie pamiętam.(miejsce akcji) 2. jb_dystopian_b5 (ta gdzie kazał mi wyjść) 2020-04-29 14:00 3. ta lego początkowa po wywaleniu servera(miejsce danie bana) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Nie było mnie przy tym jak dostałeś mute, ale byłeś w CT w aktywnym mutem gdy już byłem na serwerze więc dostałeś bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 @ mNktutaj H3AD faktycznie nadużywał mikrofonu śpiewając/"rapując?", kara troszkę za długa 30/60min na spokojnie by starczyło. Skoro H3AD dostał mute to dlaczego ﷽﷽123 oraz berfdej nie dostali nawet upomnienia za "Zamknij Pysk"? Rozumiem ich frustrację, lecz nie można tego zostawić bez żadnej uwagi. @ mNkStaraj się następnym razem nie mutować tak pochopnie. @ CiosekNadał bana słusznego. @H3ADNie po to są wyświetlane informacje odnośnie Mute/Gag/CtBan na chacie, żeby po prostu były. To było twoje niedopatrzenie, za które dostałeś bana. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi