Tamer Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Propozycja to: Edycja regulaminu Treść: Proponuję dodać parę nowych punktów do regulaminu: 1. Zakaz celowego zabijania się/opuszczania serwera przez TT - Kick, Ban od 5 minut do 30 minut 2. Zakaz celowego utrudniana TT (blokowanie, skakanie po głowie) - Slay, Kick, Ban od 5 minut do 30 minut 3. Zabrania się wybierania dla TT easy,kill room,noob itp. jeśli nie jest się pierwszym w kolejce - Kick, Ban od 5 minut do 1 godziny 4. Zabrania się skanowania przez ściany w celu zabicia CT/TT, jeżeli przebywają oni na różnych terytoriach (CT na torze, TT w terytorium TT) - Slay, Kick, Ban od 5 minut do 1 godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 1.Tak 2.Tak 3.Nie 4.Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 1.Tak 2.Tak 3.Nie 4.Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 1.Tak 2.Tak 3.Tak to tego nie ma ? a ja tyle banów za to widziałem 4.Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) Wiem nie powinno mnie tu być Ale mój przyjaciel z serwera na którym grałem powiedział że jest propozycja na drv1 więc muszę się wypowiedzieć 1. Zabijania się okej ale wychodzenia z serwera ? A jak chłop będzie AFK I serwer go wyrzuci to co bana dostanie albo mama go woła na obiad kolejny przyklad jest w tt i nagle neta mu wywaliło to rownież bana dostanie lub musi pomoc mamie i wyjdzie serwera czy cos tam innego gdzie musi kończyć I znów powtórzę to ma bana dostać bez sensu. 2. Niektórzy admini dają za to slaye oraz bany Ale na tak 3. No okej ale z kąd będziesz wiedział że ktoś inny wybrał jak przeszło 4 typa I ktoś wybrał I nikt się nie przyzna to co demko obejrzysz I za przeproszeniem h*ja zrobisz bo upomnienie trzeba przed banem? Moim zdaniem na mapach na których jest kill room, noob I easy zablokować poprzez strefę od właścicieli serwera. 4. No i nie ponieważ każdy może skanować A to ze ktoś jest nowy na serwerze albo nie ma gangu lub czegoś co dodaje mu dmg to sory Ale to są takie przywileje I co mają być zabronione ? dziękuję za uwagę Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez Pawelu10 Pisałem na telefonie sry jak będzie masło maślane Ale auto korekta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 1.tak ale z opuszczaniem nie 2.tak 3. Tak(czyli wybieranie za kogoś?) 4.Nie Ogl fajnie by było gdyby nie było tylko na drv1 ale na drv2 też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 1. Zdecydowanie nie 2.Tak 3.Tak 4.Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bravooo Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 1.Tak 2.Tak 3.Tak 4.Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Tak Tak Nie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 1. Tak 2. Tak 3. Nie 4. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 1 Tak 2 Tak 3 Nie często jest tak, że ktoś przypadkiem wleci w te portale przy robieniu wr 4 Nie tak jak ↑ napisałem jak by ktoś przypadkiem tam wleciał w ten portal to tylko by to przedłużyło by to czas mapy np. na mapie simpson gdzie ktoś kiedy wpadł by do portalu nie mógłby nic zrobić a admini by musieli slayować graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 1. Ciężko będzie wyegzekwować ten punkt ;/ 2.Na tak ale słabo napisane i nie każdy zrozumie ;/ 3.Tak , to jest tak jakby zabijanie poza kolejką 4.Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 1. Tak 2. Tak 3. Tak 4. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Tak Tak Tak Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 1. Nie 2. Tak 3. Tak 4. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Nie Tak Tak Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Wszystko na tak oprócz propozycji numer 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi