Skocz do zawartości

[Przyjęta] Propozycja edycji regulaminu

Udostępnij

Tamer

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: Edycja regulaminu
Treść: Proponuję dodać parę nowych punktów do regulaminu:
1. Zakaz celowego zabijania się/opuszczania serwera przez TT - Kick, Ban od 5 minut do 30 minut
2. Zakaz celowego utrudniana TT (blokowanie, skakanie po głowie) - Slay, Kick, Ban od 5 minut do 30 minut
3. Zabrania się wybierania dla TT easy,kill room,noob itp. jeśli nie jest się pierwszym w kolejce - Kick, Ban od 5 minut do 1 godziny
4. Zabrania się skanowania przez ściany w celu zabicia CT/TT, jeżeli przebywają oni na różnych terytoriach (CT na torze, TT w terytorium TT) - Slay, Kick, Ban od 5 minut do 1 godziny

Wiem nie powinno mnie tu być Ale mój przyjaciel z serwera na którym grałem powiedział że jest propozycja na drv1 więc muszę się wypowiedzieć :D

1. Zabijania się okej ale wychodzenia z serwera ? A jak chłop będzie AFK I serwer go wyrzuci to co bana dostanie albo mama go woła na obiad kolejny przyklad jest w tt i nagle neta mu wywaliło to rownież bana dostanie lub musi pomoc mamie i wyjdzie serwera czy cos tam innego gdzie musi kończyć I znów powtórzę to ma bana dostać bez sensu.

2. Niektórzy admini dają za to slaye oraz bany Ale na tak

3. No okej ale z kąd będziesz wiedział że ktoś inny wybrał jak przeszło 4 typa I ktoś wybrał I nikt się nie przyzna to co demko obejrzysz I za przeproszeniem h*ja zrobisz bo upomnienie trzeba przed banem? Moim zdaniem na mapach na których jest kill room, noob I easy zablokować poprzez strefę od właścicieli serwera.

4. No i nie ponieważ każdy może skanować A to ze ktoś jest nowy na serwerze albo nie ma gangu lub czegoś co dodaje mu dmg to sory Ale to są takie przywileje I co mają być zabronione ?

dziękuję za uwagę :P

Edytowane przez Pawelu10
Pisałem na telefonie sry jak będzie masło maślane Ale auto korekta
  • Lubię to! 1

• 3 tygodnie później...

1 Tak

2 Tak

3  Nie często jest tak, że ktoś przypadkiem wleci w te portale przy robieniu wr

4 Nie tak jak ↑ napisałem jak by ktoś przypadkiem tam wleciał w ten portal to tylko by to przedłużyło by to czas mapy np. na mapie simpson gdzie ktoś kiedy wpadł by do portalu nie mógłby nic zrobić a admini by musieli slayować graczy

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności