EzBucks_YT Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Nick: EzBucks ツ Wiek: 19 skończone Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym zostać adminem,bo mnie denerwuje to co się dzieje na serwerze ponieważ dużo graczy nie przestrzega zasad gry i bardzo bym chciał pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze. Doświadczenie w adminowaniu: Mam doświadczenie w byciu adminem i wiem jak admin musi się zachowywać i utrzymywać porządku. Jak długo gram w CS:GO?: 2 lata z 3 miesiącami przerwy. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:17-18 19-22 Link GT: https://www.gametracker.com/player/EzBucks ツ/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 2/10 z małą pomocą Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198298281807/ Mikrofon: Tak Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561198298281807/ Można zemną się kontaktować przez Steam pisząc do mnie. Czy przeczytałeś regulamin Admina?: tak kilka razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Jestem na TAK! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 To ten gut plejer, na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Jestem na TAK! +wiek +dobra morda Jeśli cos bedziesz chciał wiedziec możesz śmiało pisac pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Na tak! Sądzę że będziesz dobrym adminem! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 No pewnie TAK! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 To SM tak troszkę meh, ale czlowiek sie uczy NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShizeR Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Jestem na tak, spoko gościu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Jestem na TAK Powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toadie Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 (edytowane) Jestem na tak nie raz widziałem jak pomagał komuś naprzykład ogarnąć spadochron Edytowane 4 Lutego 2019 przez #NOOB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Lancelot Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donald Trump Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* na Pw, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do dowolnego Właściciela Sieci. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi