M-I-C-H-A-L Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) M-I-C-H-A-L Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Mam dużą aktywność, a zdarzają się momenty w których nie ma admina (najczęściej w nocy) i chciałbym temu zapobiec. Czuję się osobą odpowiedzialną i odpowiednią na to stanowisko. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Jeżeli się uda, będzie to mój pierwszy raz. Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15-23 (aktualnie 13-3) Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/[NORTH] M-I-C-H-A-L ArenaSkilla.pl/185.30.124.110:30000/ https://www.gametracker.com/player/[CRIPS] M-I-C-H-A-L/185.30.124.110:30000/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/lubiedisa019210/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Na tak +wiek +aktywność -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 +wiek -doświadczenie Jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 -/+ Doświadczenie Ale da się nabrać. +wiek +aktywność Na Tak (okres próbny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 -Arogant -Kultura NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 10 minut temu, Tamer napisał: -W samym kwietniu dostałeś 7 mute/gagów Mroku potrafił 10 dostać :ez: +Aktywność +Mutacja(Dosyć ważna na tym serwerze) -Doświadczenie. Na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zexsh Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Na tak, +pomaga nowym graczom +aktywność -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 +pomocny +gt +miły +kultura Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 +wiek +/-kultura Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 na tak +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 tak +aktywność +/- wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liku Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 +ogarnięty Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Edit Zmieniam zdanie jestem na nie -kultura: https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_1%3A1%3A222534153&Submit=Szukaj -nie ogar: kiedy wszedłem dzisiaj na serwer zacząłeś gadać do mnie teksty typu "masz szczęście, że nie ma myszki, bo by Ci najebał" , "on by Ci najebał". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 +ogarnięty +aktywność Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Edit Nie -kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Nie -kultura -zachowanie - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twilight Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 +GT +/-Wiek -Doświadczenie (Z czasem byś się nauczył) +Mutacja Można dać okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Na nie -toxic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1K4P1K4 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Na Tak +/-kultura +gt +wiek +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Nie -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi