Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skargunia

Udostępnij

zexsh

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/id/dnk69zexsh/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/id/gniewkokocur12

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)"Gniewko
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) osoba ktora dostala perma na dr v1 i gra poraz kolejny na multikoncie na mirage slychac wyraznie jego glos jezeli ktos nie slyszal to odsylam do skargi na maczo| przez przypadek natknalem sie na glos gniewko ogladajac demko jeszcze raz z mirage i dowiedzialem sie ze na v2 sie odzywa wiec porownalem i jest to on. Jezeli ktos powie ze inne konto to jedyny argument to to ze szukal osob na wymiane wczesniejszego konta.(nie wiem czy wymienil ale mowil ze szuka) chcialem jeszcze dodac ze tomek wyzwal micza od ...., a tak zawsze koro wyzywal micza nie inaczej.
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)dr v2 i mirage
Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) deathrun_darkside 18:46   19:07 ( serwer v2) oraz only mirage - de_mirage 17:16  18:05

Edytowane przez zexsh
chcialem dodac
  • Lubię to! 1
  • Smutne. 1
  • Haha! 1

3 minuty temu, likurtonus napisał:

Konto zarejestrowane 6dni temu. 

Dziś słyszałem głos Koro na ts3, obejrzałem demko i stwierdzam, że głos jest ten sam. 

Dziś niby słyszałeś głos Kor0,a ja stwierdzam dalej że jesteś koncu i nie masz odwagi się do tego przyznać, dobre układy tam z Michasiem masz

Edytowane przez T0M3K
  • Smutne. 1
SPAM, tym postem nic nie wnosisz do skargi

Przez SK4N3R,

2 godziny temu, zexsh napisał:

Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) osoba ktora dostala perma na dr v1 i gra poraz kolejny na multikoncie na mirage slychac wyraznie jego glos

Jest to nie możliwe ponieważ gniewko to mój dobry kump i  znam się już z nim długo  wczesniej zanim jakiś tam grać do stal "perma"

Głosy koncu,likurtonusa  są identyczne i co to ma do znaczenia 

Jeżeli macie zamiar swoją bandą 7 osobowa składać skargi na każdego  życzę powodzenia 

Edytowane przez alanowskyv1

Odnosząc się do twojej wypowiedzi ravii, nigdy nie słyszałem głosu Koro, gdyż  nie grałem na v1 zbyt często, i nie kojarzę, aby taka osoba wchodziła na drv2, Gniewka znam, Kora nigdy nie słyszałem, odpowiedź u mnie jest jasna, jak dla mnie dwie inne osoby

Chyba z ciekawości aż posłucham tego Kora, na tych filmikach  w skargach,i porównam czy głosy są podobne/identyczne

Gniewko jest dobrym graczem na serwie dobrze się zachowuje itp ja nie widze sensu tego komentować 

Pozdro 

.

17 minut temu, ZIKOO napisał:
8 godzin temu, ravii napisał:

@ Admin DRv2mam pytanie czy Gniewko = Koro? 

Prosiłbym abyście się wypowiedzieli pod skargą

Inny gracz sry za spam

Od wczoraj regulamin skarg został zmieniony i to na osobie piszącej skargę spoczywa obowiązek udowodnienia winy oskarżonego.

@zexsh- proszę podać czas na demkach, kiedy odzywa się oskarżony (rundy lub przedział czasowy, czas mapy to nie jest przybliżona wartość)

@ ravii- admini sami nie wiedzą czy to jedna osoba, czy dwie. Z resztą ich słowa to średni dowód jak widać po wypowiedziach wyżej.

@zexshda Wam minuty demek a wy jako @ UnBan Team porównacie głosy.

Inne osoby, które nie wnoszą nic do tematu, nie mają dowodów- nie wypowiadają się 

Możecie to traktować jako spam, Ale się nie dam tak traktować gram sobie na serwerze i nagle kto wbija święta v1 oczywiście gram na v2 I nagle na czacie jak ,jak tam się gra koro" prowokują mnie cały czas mapa darkwoords godzina około 1.23 proszę zobaczyć czat.

• Haha! 1
skarga jest na Ciebie, a Ty piszesz o innych osobach// SPAM

Przez SK4N3R,

Oglnie dorzucam kolejne dowody  ,wiec demko z 21.04 z dr v2 mapa(00:45 | 01:07) deathrun_evening_walk_sn2 | minuta

18;05 -18;36

Opis sytuacji- dzwonie telefonem pod nr "KORO" na co w tle u pana gniewka na mikrze dzwinym trafem o tej godzinie slychac sygnal :)

https://www85.zippyshare.com/v/VR8M32Tv/file.html 

• WOW MEGA! 1

Głosy są podobne lecz nie identyczne tak więc tutaj już to odrzucamy.

Z telefonem jest to dość dziwna sprawa akurat więc nie wiem jak to potraktować. 

Co do map 

deathrun_darkside 

- 11:05 Prowokacja Gniewka co do gracza 7even 

- 12:01 aż do 12:25 Kolejne Prowokacja od Gniewka 

Mirage 

- 4:30 prowokacja w stronę Boro 

- 6:20 Boro obraża TOM3K'a (Sadystka przy tym była) 

- 6:30 Boro obraża graczy od debili dalej 

- 7:20 Gniewko prowokuje Boro obrażając go od pajaców 

- 8:20 Boro obraża Gniewka. 

- 9:20 Z3t obraża od debila na chacie 

- 11:26 Gniewko prowokuje Sadystkę 

- 11:30 Z3t prowokuje Sadystkę 

- od 14:00 do 16:30 nadużywa mikrofonu 

- 17:10 EDR jedzie boro po rodzicach :Clap:

- 20:02 GBS obraża rodzinne gracza :Clap:i mu grozi. 

- W CT jest ogromny młyn w tej samej minucie :v

- 22:43 7even prowokuje Sadystkę na chacie słowami "idź do garów" 

- 24:20 Ogólnie nie wiem prowokujecie Tomka (gracze drv 1) i się dziwicie? T0M3K odpowiedział wam i nic w tym dziwnego. Cały czas prowokujecie.

- 24:50 Później prowokujecie T0M3K na czacie :Clap:

- 27:15 T0Mkow nie wychodzi jedna akcja i od razu poleciał na niego wjazd brawo brawo :Clap:

- 29:15 - 30 Koledzy z dr 1 obrażają Tomka 

- 33:20 Tomkowi puszczają nerwy ponieważ dalej koledzy z dr'ki 1 go prowokują. 

- 35:30 do 35:40 prowokacja Tomka na chacie 

- 36:20 Tomkowi puszczają nerwy i odwdzięcza się pięknym za nadobne obrażając graczy 
- 37:13 EDR obraża od debili innych graczy 

Co do kar 

Boro ban na 3 dni za prowokacje/obrazę/nadużywanie 

Gniewko mute na 3h za prokowacje 

Z3t gag za prowokacje na 1h 

EDR (Andy) na serwerach mute na 24h za obrazę graczy 

GBS mute na 7 dni za groźby/obrazy 

Koledzy z dr1 

SzymuśWalWiadro - ban 3dni za obrazę/nadużywanie nadmierną prowokacje T0MKA oraz innych graczy 

Czosnek Czesio - gag na 3h za prowokacje T0MKA 

7even - ban na 3dni za obrazę/nadużywanie nadmierną prowokacje. 

Tak więc zsumujmy 

Moim zdaniem Gniewko to nie K0RO za mało dowodów :>> 

T0M3K jako że jest adminem oraz m@ zostawiam go rangą wyższym czyli @ RUSHoraz @ xBonio

Wszystkie kary do nadania. 

PS. Zostawiam też Sadystkę do twojej opinii @ RUSHbo jednak serwer od początku do 20 (później jej nie było) był istną patologią. 

• Lubię to! 1
  • Wrr! 1
  • Haha! 1
edytuję na prośbę raviego

Przez SK4N3R,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności