zexsh Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/id/dnk69zexsh/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/id/gniewkokocur12 Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)"Gniewko Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) osoba ktora dostala perma na dr v1 i gra poraz kolejny na multikoncie na mirage slychac wyraznie jego glos jezeli ktos nie slyszal to odsylam do skargi na maczo| przez przypadek natknalem sie na glos gniewko ogladajac demko jeszcze raz z mirage i dowiedzialem sie ze na v2 sie odzywa wiec porownalem i jest to on. Jezeli ktos powie ze inne konto to jedyny argument to to ze szukal osob na wymiane wczesniejszego konta.(nie wiem czy wymienil ale mowil ze szuka) chcialem jeszcze dodac ze tomek wyzwal micza od ...., a tak zawsze koro wyzywal micza nie inaczej. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)dr v2 i mirage Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) deathrun_darkside 18:46 19:07 ( serwer v2) oraz only mirage - de_mirage 17:16 18:05 Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez zexsh chcialem dodac 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Proszę o podanie gdzie dostałem perma bo wątpię że dostałem perma na tym koncie starzy gracze mnie pamiętają miałem Nick kawor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Szukacie zaczepki w każdej skardze, kolejna skarga bez sensu... 1 SPAM, nie pisz wiadomości, które nic nie wnoszą do tematu skargi Przez SK4N3R, 18 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liku Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Konto zarejestrowane 6dni temu. Dziś słyszałem głos Koro na ts3, obejrzałem demko i stwierdzam, że głos jest ten sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Kolejna twoja skarga dziś, kolejna bezsensowna, we wcześniejszej chcieliście pogrążyć mnie, pogrążyliście siebie, skończcie już się poniżać, bo zaraz dojdziecie do dna, odnośnie skargi, Gniewko to nie żaden Kor0, gdyż znam go już trochę czasu 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-I-C-H-A-L Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Po obejrzeniu demka z mapy i usłyszenia głosu gracza "Gniewko" stwierdzam, że jest identyczny do "koro". Znam jego głos bardzo dobrze, ponieważ byłem z nim na teamspeak dzień wcześnej (ok. 19.30). Wtedy nie byłem jeszcze świadomy że są to te same osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) 3 minuty temu, likurtonus napisał: Konto zarejestrowane 6dni temu. Dziś słyszałem głos Koro na ts3, obejrzałem demko i stwierdzam, że głos jest ten sam. Dziś niby słyszałeś głos Kor0,a ja stwierdzam dalej że jesteś koncu i nie masz odwagi się do tego przyznać, dobre układy tam z Michasiem masz Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez T0M3K 1 SPAM, tym postem nic nie wnosisz do skargi Przez SK4N3R, 18 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Nie wiem Czy traktować to jako kolejną prowokację dziwne że te same osoby pisza skargę zapewne siedzą na teamspeaku I cisną sobie Beke brak słów. 1 SPAM, tym postem nic nie wnosisz do skargi Przez SK4N3R, 18 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zexsh Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 W sprawniejszym sprawdzeniu podsylam nagrania z glosem koro prosze o porownania glosu https://www99.zippyshare.com/v/SYDt7LhD/file.html | https://www13.zippyshare.com/v/RqIK6yD6/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7even Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 byłem z koro na ds przez 3 dni wcześniej też byłem z nim na ts3 wczoraj wiec znam doskonale jego głos po obejrzeniu demka stwierdzam że głosy są idętyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) Święta 6 co wbija na serwery I robi patologie proszę sprawdzić siedzą na teamspeaku I kręcą sobie Beke, trochę nie odpowiedzialne zachowanie piszą Skargi na graczy I nic z tego nie mają. Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez Gniewko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 byłem z nim na ts3 wczoraj i nie tylko , po obejrzeniu demka stwierdzam że głosy są zadziwiająco podobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alanowskyv1 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) 2 godziny temu, zexsh napisał: Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) osoba ktora dostala perma na dr v1 i gra poraz kolejny na multikoncie na mirage slychac wyraznie jego glos Jest to nie możliwe ponieważ gniewko to mój dobry kump i znam się już z nim długo wczesniej zanim jakiś tam grać do stal "perma" Głosy koncu,likurtonusa są identyczne i co to ma do znaczenia Jeżeli macie zamiar swoją bandą 7 osobowa składać skargi na każdego życzę powodzenia Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez alanowskyv1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @ Admin DRv2mam pytanie czy Gniewko = Koro? Prosiłbym abyście się wypowiedzieli pod skargą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Nie wydaje mi się nawet na serwerze nie widziałem gracza o nicku Koro Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez mondej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Odnosząc się do twojej wypowiedzi ravii, nigdy nie słyszałem głosu Koro, gdyż nie grałem na v1 zbyt często, i nie kojarzę, aby taka osoba wchodziła na drv2, Gniewka znam, Kora nigdy nie słyszałem, odpowiedź u mnie jest jasna, jak dla mnie dwie inne osoby Chyba z ciekawości aż posłucham tego Kora, na tych filmikach w skargach,i porównam czy głosy są podobne/identyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatu14 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Moim zdaniem nigdy na serwerze v2 nie grał gracz o nicku Koro, jedynie na v1. odpowiedz jest jasna dwie różne osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo4321 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Gniewko jest dobrym graczem na serwie dobrze się zachowuje itp ja nie widze sensu tego komentować Pozdro . 17 minut temu, ZIKOO napisał: 8 godzin temu, ravii napisał: @ Admin DRv2mam pytanie czy Gniewko = Koro? Prosiłbym abyście się wypowiedzieli pod skargą. Inny gracz sry za spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Od wczoraj regulamin skarg został zmieniony i to na osobie piszącej skargę spoczywa obowiązek udowodnienia winy oskarżonego. @zexsh- proszę podać czas na demkach, kiedy odzywa się oskarżony (rundy lub przedział czasowy, czas mapy to nie jest przybliżona wartość) @ ravii- admini sami nie wiedzą czy to jedna osoba, czy dwie. Z resztą ich słowa to średni dowód jak widać po wypowiedziach wyżej. @zexshda Wam minuty demek a wy jako @ UnBan Team porównacie głosy. Inne osoby, które nie wnoszą nic do tematu, nie mają dowodów- nie wypowiadają się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zexsh Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Mirage- 0.38-042 | 0.50-1 | 1,16-1,50|2,26-2,30|3,25-3,30| 4,25|4,37 Drv2- 2,46-3,03 | 3,29-6,14 Uwazam ze glownie fragmenty z mirage sa wyrazne ale podalem rowniez drv2 ze gra ta sama osoba. Linki do zippy sa wyzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synartur Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 22 godziny temu, ravii napisał: @ Admin DRv2mam pytanie czy Gniewko = Koro? Prosiłbym abyście się wypowiedzieli pod skargą. niestety nie moge sie na ten temat powiedziec, poniewaz nie slyszalem glosu Koro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Możecie to traktować jako spam, Ale się nie dam tak traktować gram sobie na serwerze i nagle kto wbija święta v1 oczywiście gram na v2 I nagle na czacie jak ,jak tam się gra koro" prowokują mnie cały czas mapa darkwoords godzina około 1.23 proszę zobaczyć czat. 1 skarga jest na Ciebie, a Ty piszesz o innych osobach// SPAM Przez SK4N3R, 21 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zexsh Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Oglnie dorzucam kolejne dowody ,wiec demko z 21.04 z dr v2 mapa(00:45 | 01:07) deathrun_evening_walk_sn2 | minuta 18;05 -18;36 Opis sytuacji- dzwonie telefonem pod nr "KORO" na co w tle u pana gniewka na mikrze dzwinym trafem o tej godzinie slychac sygnal https://www85.zippyshare.com/v/VR8M32Tv/file.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatu14 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Chciałbym dodać do skargi że słyszałem że gracz gniewko grał na 2 nickach koro na v1 i gniewko na v2 i only mirage. Więc wydaje mi się że pan który napisał skarge nie dowiedział się takiej ważnej informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Głosy są podobne lecz nie identyczne tak więc tutaj już to odrzucamy. Z telefonem jest to dość dziwna sprawa akurat więc nie wiem jak to potraktować. Co do map deathrun_darkside - 11:05 Prowokacja Gniewka co do gracza 7even - 12:01 aż do 12:25 Kolejne Prowokacja od Gniewka Mirage - 4:30 prowokacja w stronę Boro - 6:20 Boro obraża TOM3K'a (Sadystka przy tym była) - 6:30 Boro obraża graczy od debili dalej - 7:20 Gniewko prowokuje Boro obrażając go od pajaców - 8:20 Boro obraża Gniewka. - 9:20 Z3t obraża od debila na chacie - 11:26 Gniewko prowokuje Sadystkę - 11:30 Z3t prowokuje Sadystkę - od 14:00 do 16:30 nadużywa mikrofonu - 17:10 EDR jedzie boro po rodzicach - 20:02 GBS obraża rodzinne gracza i mu grozi. - W CT jest ogromny młyn w tej samej minucie :v - 22:43 7even prowokuje Sadystkę na chacie słowami "idź do garów" - 24:20 Ogólnie nie wiem prowokujecie Tomka (gracze drv 1) i się dziwicie? T0M3K odpowiedział wam i nic w tym dziwnego. Cały czas prowokujecie. - 24:50 Później prowokujecie T0M3K na czacie - 27:15 T0Mkow nie wychodzi jedna akcja i od razu poleciał na niego wjazd brawo brawo - 29:15 - 30 Koledzy z dr 1 obrażają Tomka - 33:20 Tomkowi puszczają nerwy ponieważ dalej koledzy z dr'ki 1 go prowokują. - 35:30 do 35:40 prowokacja Tomka na chacie - 36:20 Tomkowi puszczają nerwy i odwdzięcza się pięknym za nadobne obrażając graczy - 37:13 EDR obraża od debili innych graczy Co do kar Boro ban na 3 dni za prowokacje/obrazę/nadużywanie Gniewko mute na 3h za prokowacje Z3t gag za prowokacje na 1h EDR (Andy) na serwerach mute na 24h za obrazę graczy GBS mute na 7 dni za groźby/obrazy Koledzy z dr1 SzymuśWalWiadro - ban 3dni za obrazę/nadużywanie nadmierną prowokacje T0MKA oraz innych graczy Czosnek Czesio - gag na 3h za prowokacje T0MKA 7even - ban na 3dni za obrazę/nadużywanie nadmierną prowokacje. Tak więc zsumujmy Moim zdaniem Gniewko to nie K0RO za mało dowodów :>> T0M3K jako że jest adminem oraz m@ zostawiam go rangą wyższym czyli @ RUSHoraz @ xBonio Wszystkie kary do nadania. PS. Zostawiam też Sadystkę do twojej opinii @ RUSHbo jednak serwer od początku do 20 (później jej nie było) był istną patologią. 1 1 1 edytuję na prośbę raviego Przez SK4N3R, 22 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi