mahinaX Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Nick: mahinaX Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: bo przynajmniej 2 razy dziennie wchodzę na serwer i za każdym razem trafia się dziecko bez mutacji, dj, spamer lub toxic player a !calladmin nie zmienia nic Doświadczenie w adminowaniu: Byłed adminem ok pół roku może 8 msc na serverach ultraskila które już zostały przejęte przez inną sieć. opinię wśród graczy miałem (tak mi się wydaje) dobrą Jak długo gram w CS:GO?: gram od ok 4 lub 5 lat, mam 1809 godzin w cs W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: różnie ale często ok 13 lub 15 i ok 19 lub 22 wiadomo w czasie kwarantanny można dłużej posiedzieć a po tym zamieszaniu to raczej wieczorki tylko tj 19 lub pozniej Link GT: https://www.gametracker.com/server_info/185.40.196.238:30025/top_players/?query=mahinaX&sort=2&order=DESC Znajomość SM: ok 2 lata temu bylo to na poziomie 6/10 ale nie bawiłem się tym dawno więc teraz 3 lub 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/20481639482649264/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 +Wiek +aktywność +doświadczenie Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 +wiek -nie masz 24h na serwerze +aktywność jest +doświadczenie +na serwerze potrzeba adminów Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Na tak +aktywność +doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 tak wiek+ aktywność -/+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 (edytowane) -aktywność nie Edytowane 16 Kwietnia 2020 przez KopeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 +Wiek +/-Aktywność +potrzeba adminów TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 -505 minut +wiek nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Nie Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CONOR Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 +Wiek +/-Aktywność +potrzeba adminów TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 +wiek Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alanowskyv1 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 (edytowane) tak +aktywność Edytowane 17 Kwietnia 2020 przez alanowskyv1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi