Skocz do zawartości

[Przyjęta]MŁYN NA SERWERZE I BRAK ADMINÓW

Udostępnij

H3AD

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/h3adzik/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/511745/ https://steamcommunity.com/profiles/76561198839668042/

Nick oskarżonego: Reto_synku, Cypuś
Opis sytuacji: Darcie ryja. Przy okazji chciałbym zgłosić wszystkich adminów, że nie przesiadują na serwerze.  Wnosze o perm muty dla obu panów.
Serwer: JB
Dowody:  ogółem cała mapa, ale runda 0:4 coś takiego jb_dust2_final2 9:00 16 kwitenia 

• Lubię to! 1
  • Smutne. 1
  • Haha! 5

1 godzinę temu, H3AD napisał:

Przy okazji chciałbym zgłosić wszystkich adminów, że nie przesiadują na serwerze.  

Ty tak na serio?, o 9 rano to ludzie śpią albo jak ja idą spać więc nie dziw się że admina nie ma czasami w takich porannych godzinach. 

A dla ubt

Cypuś ponad 100 combanów 

Reto ciągle naduzywa mikro. 

• Lubię to! 1
  • Smutne. 1

2 godziny temu, H3AD napisał:

Wnosze o perm muty dla obu panów.
Serwer: JB

Cypuś i reto dość mocno nadużywają, ale chłopie nie możesz wymagać że admin będzie zawsze na serwerze, złóż podanie może będzie jednego więcej ;)

• Smutne. 1
nic to nie wnosi do tematu //spam

Przez PiKe,

Znajdę chwilę wolnego czasu to obejrzę demko. Wszystkie następne wypowiedzi będą uznawane jako SPAM.

• Lubię to! 1
Nie ty decydujesz co jest spamem a co nie tylko moderatorzy //SPAM

Przez PiKe,

I nie musisz pisać, że obejrzysz demko jak będziesz mieć na to czas bo to jest właśnie zbędne zapychanie tematu, po prostu zostaw temat bez odzewu i napisz post dopiero po obejrzeniu demka, w ubt jest was trzech i jak nie ty to ktos inny rozpisze

Przez PiKe,

Pierwsza sprawa, @H3ADmasz problem z tym, że nie ma adminów o godzinie 9 na serwerze. Wiesz, że jest coś takiego jak edukacja, obowiązki domowe, życie rodzinne? Z twojego punktu widzenia admini mają mieć zmiany, tak, żeby non stop ktoś był 24/7. Czegoś takiego nie da się zrobić każdy ma swoje życie obowiązki czy sprawy które chciałby wykonać. Przystępując na stanowisko Admina JB pomagasz w ogarnięciu serwera, a jedyne co się słyszy na nasz temat to to, że "Macie kija w dupie" lub "Adminów w ogóle nie ma na serwerze". Zadam pytanie dla wszystkich Czego od nas oczekujecie? Jesteśmy na serwerze nadajemy kary (co najważniejsze słuszne kary) to problem, bo co? bo "Mamy kija w dupie". Nie ma nas na serwerze, to "Opier**lacie się tylko".  Nie da się wam dogodzić :/ . Chcesz zobaczyć jak to jest? napisz podanie pokaż mi, że umiesz sam ogarnąć 25 osobowy serwer z ludźmi (zazwyczaj jeszcze dziećmi) który non stop: nadużywają mikrofonu, spamuja na chacie (wyzwiska, obrazy, podpowadanie), wsłuchuj się w tym samym czasie w polecenia wardena, miej na oku u@ i dodatkowo jak się ktoś do Ciebie zgłosi usuń CTBANA jak się zbugował. Nie jesteśmy robotami, może ktoś ma podzielną uwagę, ale w niektórych przypadkach nie da się tego ogarnąć. Nie wierzysz to sam spróbuj ;) .

Co do skargi:

Reto_synku - MUTE 360min

Cypuś - Widzę, że gagi czy muty nawet na 1 tyg. Ci nie wmawiają do rozumu dlatego jak na razie MUTE na 2 tyg. z propozycją PERM MUTA - do obgadania z @ MrWhite

przykłady?

"Reto Ty kurwo autysto jebany"

"Karczmi Ty kurwo pajacu jebany"

"Ty kurwo KnifeFight miał być"

"No kurwa napisałem Ci"

"Reto zamknij dupę kurwa"

"W końcu kurwa mam RŻyczenie"

"Karczmi masz kurwa ode mnie skargę bo serio zaczynasz mnie wkurwiać"

Mam coś jeszcze dodać? Oczywiście to nie wszystkie jego cytaty, wybrałem tylko te ciekawe. Nie wspomnę o tym, że twoje wypowiadanie polega na mówieniu "kurwa" co 2/3 słowo, co naprawdę jest już totalnym brakiem kultury.

dodatkowo:

MiniBocik - przeszkadzanie w prowadzeniu - MUTE 30min 

sm - przeszkadzanie w prowadzeniu - MUTE 30 min

Łysy z Brazzers - "Jebać Disa kurwa orka jebanego" , "Utkaj pizdę Cypuś bo masz 6 lat" - MUTE 240 min

• Lubię to! 2
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności