Matysiak Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Link do steam: KLIK Link do steam oskarżonego: BeeMay , IGOR8YO Nick oskarżonego: Beemay, IGOR8YO Opis sytuacji: Wygląda to tak, CT daję bezruch/bezruch do odwołania(Nie ma to dużego znaczenia) a gracze ustawiają się w ładnym rządku. CT mówi aby ustawili się na skakance, BeeMay tam nie przechodzi. Po czym mówi "Był bezruch do odwołania, zabij ich" po czym grasz IGOR8YO spiera się chwilę z myślami, po czym zabija graczy którzy ustawili się na skakance. Po czym ja wyskoczyłem z tym, że PROWADZĄCY nie może wierzyć na słowo WIĘŹNIOWI nieważne czy jest on adminem czy nie, po czym beemay stwierdził, że nie ma takiego punktu w regulaminie a potem chyba się opamiętał i powiedział "Jak jestem adminem to chyba można mi wierzyć, prawda?", na co odpowiedziałem "To są tu równi i równiejsi?" po czym dostałem muta 60 minut za przeszkadzanie w prowadzeniu Od IGonnaHitYa, który został ściągnięty po jakiejś minucie. Serwer: Jailbreak Dowody: Demo z mapy jb_obama_v5_beta Godzina: 16:54(Dokładna minuta rundy) Runda: Wynik 1:10 Data: 15.04.2020 2 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Uratowałem kolegę od FK oraz faworyzacji? Nie chce zbędnych skarg dlatego często poprawiam graczy, żeby zastanowili się co powiedzieli i dokonali dobrego wyboru? Nie rozumiem twojej skargi totalnie. Kolega zrobił coś złego łamiącego regulamin? NIE. Ja zrobiłem coś łamiącego regulamin? NIE. To w czym problem słucham? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Nie ma żadnego podpunktu w regulaminie że strażnicy nie mogą wierzyć więźniom. (Jeśli się mylę to podeślij mi). Bezruch był do odwołania więc @ BeeMaydobrze mówił i IGOR8YO dobrze postąpił zabijając osoby które się ruszały... 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi