Skocz do zawartości

[Odrzucona]Guess who's back | Skarga

Udostępnij

Matysiak

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: KLIK

Link do steam oskarżonego: BeeMay , IGOR8YO

Nick oskarżonego: Beemay, IGOR8YO
Opis sytuacji: Wygląda to tak, CT daję bezruch/bezruch do odwołania(Nie ma to dużego znaczenia) a gracze ustawiają się w ładnym rządku. CT mówi aby ustawili się na skakance, BeeMay tam nie przechodzi. Po czym mówi "Był bezruch do odwołania, zabij ich" po czym grasz IGOR8YO spiera się chwilę z myślami, po czym zabija graczy którzy ustawili się na skakance. Po czym ja wyskoczyłem z tym, że PROWADZĄCY nie może wierzyć na słowo WIĘŹNIOWI nieważne czy jest on adminem czy nie, po czym beemay stwierdził, że nie ma takiego punktu w regulaminie a potem chyba się opamiętał i powiedział "Jak jestem adminem to chyba można mi wierzyć, prawda?", na co odpowiedziałem "To są tu równi i równiejsi?" po czym dostałem muta 60 minut za przeszkadzanie w prowadzeniu Od IGonnaHitYa, który został ściągnięty po jakiejś minucie.
Serwer: Jailbreak
Dowody: Demo z mapy jb_obama_v5_beta

Godzina: 16:54(Dokładna minuta rundy)

Runda: Wynik 1:10

Data: 15.04.2020

• Smutne. 2
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 2

Uratowałem kolegę od FK oraz faworyzacji?

Nie chce zbędnych skarg dlatego często poprawiam graczy, żeby zastanowili się co powiedzieli i dokonali dobrego wyboru? Nie rozumiem twojej skargi totalnie.

Kolega zrobił coś złego łamiącego regulamin? NIE. Ja zrobiłem coś łamiącego regulamin? NIE. To w czym problem słucham?

• Lubię to! 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności