Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Usunięcie efektu ładowania

Udostępnij

zer00

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: (zmiana/modyfikacja istniejącej rzeczy/nowa rzecz) efekt ładowania 
Treść: (co chcesz zaproponować)

proponuję aby usunąć niedawno dodany tzw.efakt ładowania forum. Sprawia to że użytkowanie się przedłuża. Podczas użytkowania na telefonie coś się buguję i widzę że wszystko się zaladowalo Ale cały czas widzę efekt ładowania. Wiem że pod względem estetycznym wygląda to nieźle ,ale utrudnia użytkowanie  :peepoWtf: 

2 godziny temu, Matysiak napisał:

Proponuję po prostu możliwość wyłączenia tego, w opcjach. A nie od bomby usunąć :v.

Nie da się tego zrobić, avgariat pisał o tym na CB.

Jestem na nie odnośnie komputerów, jeżeli da się usunąć to z wersji mobilnej to jak najbardziej, ale na komputerach ładnie śmiga.

Ja ogólnie jestem za całkowitym usunięciem. Tak, wiem jak to działa. Wyświetla się efekt ładowania, do czasu aż nie załaduje się całkowicie forum, tylko nie każdy to rozumiem i ludzie myślą, że dłużej się ładuje. Osobiście nie mam z tym jakichś większych problemów, tylko wydaje mi się, że skoro bez efektu ładowania ludziom wydaje się, że szybciej wszystko się ładuje, to może lepiej usunąć i niech mają takie wrażenie dalej. Btw, jest to moje zdanie na podstawie tego co pisało dużo innych osób, czy mówiło kiedy z nimi rozmawiałem.

PS: Tak jak napisał Pan up^ Plissss, ludzie czytajcie ze zrozumieniem. Skoro Avgariat napisał, że nie da się czegoś zrobić, to po co w ogóle piszecie, żeby dodać taka opcje?! Rozumiem, że ktoś moż nie czytać CB ale jeżeli wypowiadam się w temacie, to czytam co ludzie piszą, no chyba, że bezmyślnie piszecie, byle by napisać cokolwiek. Nie musi mieć sensu, ważne żeby było napisanie. :)

Edytowane przez xKolorowy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności