Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skarga na BeeMay

Udostępnij

Alon3m3n

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/imsoal0n3/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198167369690

Nick oskarżonego: BeeMay
Opis sytuacji: FK. BeeMay zabijał kolegę w mojej celi i strzelił mi heda a wykonywałem polecenia poprawnie. Wpisywałem freekilla po tym i pisałem mu na chacie i mówiłem mu o tym a on nie reagował 
Serwer: JB
Dowody: koło godziny 23:16 mapa ba_jail_futurouta

• Smutne. 2

Pytałem się kogo zabiłem, ponieważ byłem pewny, że ktoś dostał przypadkowo podczas gdy zabijałem buntownika. Pytanie od komendy !Freekill nie przyszla do mnie ponieważ przyszła do innego admina ;). BTW za 1FK nie ma nic także no 😜 .

Ogarnijcie się z tymi skargami naprawdę, często na serwerze słyszy się "Admini to tutaj mają kija w dupie", to zapytam tak, Dlaczego jest tyle skarg? Skoro tylko my mamy "kija w dupie" to co wy macie pisząc 10 skarg dziennie?

• Lubię to! 1

Jezu ludzie. Skończcie pisać takie skargi bo to nie ma sensu. Za 1 free killa jest ostrzeżenie. Takie skargi ktoś musi sprawdzać i marnować swój czas. Freekill przyszedł do mnie pytałem się 2 razy czy zrespić tego Alone nikt mi nic nie odpowiedział wiec zignorowałem.

Edytowane przez mNk
  • Lubię to! 1

7 minut temu, BeeMay napisał:

Boże odpowiem ci na twoje pytanie

Nie nie jestem usatysfakcjonowany tym że dałeś sobie bana bo po prostu jak ja miałem fk na innych to miałem (prawie) zawsze ct bana a jak sam sobie dałeś to nie jest satysfakcjonujące tylko żenujące tak wiem o tym i mam w d#pie te skargi bo to bez sensu jak o najmniejszą pierdole pisać skargę więc ci wybaczę co co to tam kur$a bo to i tak sensu nie ma więc wiesz no 😢😢

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności