Skocz do zawartości

[Przyjęta]skarga na admina

Udostępnij

szefxkacp

Rekomendowane odpowiedzi

link do steam: https://steamcommunity.com/id/xkacpersky1337/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/RoyaLL_/

Nick oskarżonego: @ RoyaLL

Opis sytuacji: no chłopa poprostu ponosi zaczyna sie mapa jbdustfinal 2 chyba freeday i nagle zaczyna sie royall gada ze white mu kaze banowac chłopa za to ze jak da zyczenie samo wg czy inna zabawa nie moze wpisac killa i mowi ze bedzie za to banował i nagle jacob proboje sie wysłowić lecz ROyall nagle włacza mikrofon i nie daje jacobowi nic powiedzieć  i mowi za naduuzywanie mut i jacob dokoncza zdanie po czym dostaje muta na 180 min nwm co ten admin ma w bani ale lepiej zeby sie ogarnal bo to jest smieszne

Dowody mapa jbdust2 final mapa z godziny 21:49  to była gdzies 10minuta mapy gdy zmutowal jacoba

skarge pisze za jacoba bo ma on perma na forum

Edytowane przez kacper

Dostałem informacje od @ MrWhite pare dni temu, że gracze którzy mówią np. KD w next i wpisują kill'a - nie powinni tak robić ale trzeba dać to KD.

Ale co do skargi to ktoś miał życzenie: powiedział "zoombie day" i wpisał kill'a - warden który prowadził tamtą rundę zapytał mnie czy musi dawać te "zoombie day"

więc wytłumaczyłem właśnie temu wardenowi jak i całemu serwerowi, że nie powinniście tak robić następnym razem ale trzeba dać te "zoombie day"

Wytłumaczyłem to dlatego ponieważ zauważyłem, że powoli robi się "moda" na takie zachowanie podczas życzenia które nie do końca jest fajne...

I tutaj wtrąca się "zwierze jakuba" który zaczyna prawie że krzyczeć - więc dostał mute na 180min.

(admini mówili mi żebym przestał być już taki łagodny stąd te 180minut)

Zawsze to powtarzałem i będę powtarzał: Lubię gadać ale jak człowiek, a nie jak zwierze...

Męczą mnie już te wasze dziecinne jak i zbędne skargi i uważam, że moderatorzy powinni wam za to dawać warny na forum.

(Sam @ BeeMaymówił, że większość skarg jest z JB)

Edytowane przez RoyaLL
  • Lubię to! 1
  • Smutne. 1

Po 1 zwierzę jacoba co ty kurna chcesz teraz osiągnąć mówiłem normalnie żeby coś ci wytłumaczyć A Ty mi wchodzisz w zdanie gościu kultury trochę czy ludzie ci wchodzą w zdanie jak prowadzisz ? NIE więc jak inni mówią nie uzywaj mikrofonu Po 2 nie krzyknelem mówiąc zdanie może trochę podnioslem głos Ale tylko dlatego żebyś mi nie wchodził w zdanie bo mam trochę zepsuty mikrofon Po 3 przestań pie**olić tyle farmazonów gościu mówisz że white każe Ci dawać bany za takie coś A nic takiego nie było. Jeśli Ty uważasz powiedzenie 1 zdania za naduużywania to gratuluję intelignetności A i wejdź może na chrome i napisz co to jest nadużywanie mikrofonu bo gadasz kolejne farmazony ;)
~~~~~ jacob;

Edytowane przez kacper

Dlaczego za długi ? mute* nie ban :D

Dałem na 3h a mógłbym dać nawet na 6 tymbardziej, że to nie pierwszy raz jakuba gdzie nadużywa mikrofonu.

Regulamin - Nadużywanie mikrofonu - Mut od 30 minut do 6 godzin.

Nie będę już się wypowiadał w tym temacie bo nie widzę w tym sensu - wszystko jest na demku,

a jeśli to nie wystarcza to mogę podpiąć tego muta twoje wcześniejsze zachowanie bo bardzo często nadużywasz mikrofonu.

Edytowane przez RoyaLL

31 minut temu, RoyaLL napisał:

Dostałem informacje od @ MrWhite pare dni temu, że gracze którzy mówią np. KD w next i wpisują kill'a - nie powinni tak robić ale trzeba dać to KD.

Takie rzeczy należy wpisywać w regulamin, nie potrzebnie wywołujecie kłótnie waszymi widzi mi sie. Przez takie niedomówienia gracze często sie kłócą(powód muta) na serverze przez co powstają skargi.  Nie ma tego w regulaminie to teorytycznie ludzie nie powinnie sie do tego stosować, ani ciebie słuchać. Również twoją wypowiedz można stosować jako nadużywanie mikrofonu wpajając graczom niepotrzebne informacje do których nie muszą się stosować.

Tak samo jest z lr, gdzie życzeniodawna daje mag4mag(np na deagle) przy tym oszukując zabijając z kosy. Teorytycznie żywy klawisz musi zabić życzeniodawce za oszukiwanie podczas życzenia. Gdzie tego nikt nie robi.

Regulamin:

Zakaz oszukiwania podczas życzenia. Przykład: Podniesienie broni jeżeli jest taka możliwość.

Miałem się nie wypowiadać ale kolejna głupia wypowiedź...

@H3AD

Jakub ma pretensje o to, że DAŁEM MUTE a nie za to, że on chciał wytłumaczyć coś na temat tamtego życzenia.....

Więc po co rozpisujesz się w temacie akcji z życzeniem...

Już się nie wypowiadam nawet jeśli ktoś palnie najgorszą głupotę. (WSZYSTKO JEST NA DEMKU)

O jakim Ty życzenia gadasz XD  zacząłeś gadać że dostałeś pozwolenie na banowanie za takie coś i wtedy zaczelem mówić że nie można takiego czegoś robić ale Ty mi wchodziłeś w  słowo kulturalny człowieku co daje niektórym muta za jedno przekleństwo Ale jak Ty przeklinasz jak mapę wcześniej k**wa pier**lone autko i se nie dajesz muta  XD   nie będę się wypowiadał więcej na twój temat bo zaraz kolejne farmazony będziesz wypisywał ~jacob

• Haha! 2

Moim zdaniem MUTE nadany niesłusznie.

Jacob nie nadużywał mikrofonu tylko chciał wyjaśnić RoyaLL'owi, że takiego czegoś jak on mówi nie ma w regulaminie i tutaj się z nim zgadzam, bo faktycznie czegoś takiego nie ma. RoyaLL mówiąc do jacoba, żeby już zakończył temat, jacob podsumował to jednym krótkim zdaniem coś w stylu "Chce tylko wytłumaczyś sprawę, a Ty się prujesz" po czym dostał mute.

Jak dla mnie tutaj nie było nadużywania tylko mała dyskusja na temat zaistniałej sytuacji. Gracze mogli poczuć się niefajnie ze względu na to, że według nich Administracja wprowadza swoje zasady bez zapisania tego w regulaminie, rozumiem ich oburzenie. W dodatku podczas tej dyskusji trwała zabawa, także nikomu raczej nie przeszkadzali ;) .

Ostateczną Decyzję wyda @ MrWhite.

5 minut temu, mNk napisał:

Uważam że mute był słuszny. @ RoyaLLostrzegł go przed nadaniem kary a on dalej kontynuował przekrzykując się.

To samo

Edytowane przez sylwestrowy
  • Lubię to! 1
  • Haha! 1
SPAM, kolejne komentarze które nic nie będą wnosiły do tematu będą karane warnem

Przez NiceOne,

@ RoyaLLgdzie on nadużywał mikrofonu? On nawet nie podniósł głosu. To ty nadużywałeś mikrofonu bo cały czas mu przerywałeś w jego wypowiedzi. 

I gdzie ja ci niby pisałem że masz za takie coś banować? Ja ci tylko napisałem że "Nie powinien się tak zabijać ale tak powinieneś dać zabawę". Dlaczego nie powinni? Dlatego że może prowadzący chciał by zaproponować coś innego... Następnym razem nie wsadzaj słów w moje, czyjekolwiek usta. 

Uważaj RoyaLL bo następnym razem może się to skończyć inaczej.

RoyaLL - mute 90min - nadużywanie/przeszkadzanie w wypowiedzi innego gracza

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności