ARMANI Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Nick: ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤARMANI❤ Wiek: 17.5 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Gram na serwerze często i widzę graczy, którzy łamią zasady regulaminu serwera i chciałbym temu zapobiec oraz wspomóc administrację. Doświadczenie w adminowaniu: Byłem już wcześniej adminem na tym serwerze. Jak długo gram w CS:GO?: 0d 2014 roku i mam spędzone ok.2,5k. godzin. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 9-22 Link GT: 1. https://www.gametracker.com/player/[FRAGI] ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤARMANI❤/185.30.124.110:30040/ 2. https://www.gametracker.com/player/[FRAGI] ♛ ARMANI ♛/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 3,5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198872159101/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 na tak +aktywność - sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 +wiek +aktywność +doświadczenie Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 +wiek +aktywność +doświadczenie Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABC Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 +wiek +aktywność +doświadczenie Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) oczywiscie ja nie mam zadnych zastrzezen do tego zeby Pan Armani mial admina. Jest bordzo mily dla graczy , ma on tez mutacje glosowa I dobry wiek I czesto wbija na serwer a I ma dobre doswiatczenie . Moim zdaniem Pan Armani powinien miec admina. ps. kiedys pojde w jego slady tak Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez swiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Na tak +wiek +doświadczenie +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeT Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 -Ogarnięty -Doświadczony -Wiekowy Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 +Wiek +Aktywność +Doświadczenie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Nie wiem po co te tak, wiadomo że podanie będzie przyjęte. Tak +wiek +ogarnia +sm 2 godziny temu, Tabor napisał: na tak +aktywność - sm 3,5 wystarczy na taki serwer jak hns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Na tak +doświadczenie +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Cytat [15:47]ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤARMANI❤: ku*wa jeb*ć was wszystkich ku*wa z*ebanego hns kurwa ch*je pierdolone nolify jeb*ne grające hide and seeka od ranaa ku*wa do nocy wychudzone kur*y zaj*bane szm*ty pierdol*ne wyjeb*ć was wszytskich kur*a nożem niedojeb*ne melepety Na Nie. - Brak kultury od czasu degradacji bądź rezygnacji Często byłeś podawany na czacie adminowym z podobnymi tekstami i łamiesz regulamin serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 na nie - kultura dowod podal @ uSzanowankoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgodzę się z @ uSzanowankoo. Trochę przesadziłeś z brakiem kultury. Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Na TAK -wiek -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 +wiek +sm Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 TAK +Wiek +Aktywność +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) Przestrzegam przed obrazami nawet poza serwerem, innych uwag brak. Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi