antos Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Nick: Don Endriu Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Posiadałem admina nie raz na tej sieci, potrafię odróżnić cheatera od dobrego gracza, jestem aktywnym graczem, reaguje na zgłoszenia jak tylko mogę Doświadczenie w adminowaniu: Wielokrotny admin hns, wielokrotny admin 2maps Jak długo gram w CS:GO?: około 2.4k W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 12-16, 22-1 Link GT: 1 2 3 *numer 2 to obecny gt* Znajomość SM: 5/10 Link do profilu Steam: click Mikrofon: tak Mutacja głosu: tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 +gt +sm Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) Na tak +/- aktywność +wiek +mutacja +sm Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez Briz0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 +SM +wiek -/+ aktywność -/+ nwm jak z doświadczeniem ale można dać okres próbny Na Tak ale za oketsem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 - vac ban - pierdolenie z wiekiem nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 TAK +wiek +sm +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 na nie - vac ban - kłamanie z wiekiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 nie vac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 O dobrze wiedzieć, że ma vac bana. Jeb*ć cziterów! na nie, bo cziter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 https://steamcommunity.com/id/sadsaq - vacban - Aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi