piegusek Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Propozycja to: Mozliwosc dawania modeli Treść: Chcialbym zaproponowac wysyłanie znajomemu modeli ze względu gdy np. Ktoś ma model którego nie używa a nie chce sprzedawac to może oddać znajomemu który przykładowo zaczyna bądz tego modela nie ma a chcialby miec. Według mnie jest to bardzo dobra propozycja i prosiłbym o rozpatrzenie tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zbędne. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Już widzę te skargi "oscamował mnie na model" Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 xd na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) XD Na nie Bez sensu bo za darmo nikt nie da Za połowe ceny może by ktoś dał ale to bez sensu żeby tylko po to plugin pisac A za całą cenę to sam mozesz kupić model więc no XD Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez Chkr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 2 godziny temu, Kapi. napisał: Już widzę te skargi "oscamował mnie na model" I było by to wykorzystywania do sprzedaży modeli NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Nie Nikomu nie będzie się chciało pisać zbędnego pluginu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 -scamy -opłacalnosc -plugin jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Jest to nie potrzebne na serwerze i nie ma wpływu na ewentualną rozgrywkę. Jak chcesz to zawsze możesz kupić znajomemu kredyty i niech sam sobie kupi model.. po za tym gracz ma sam pracować na swoje kredyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Wydaje mi się, że nie jest to potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Na nie, zbędne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi