Pawelek2 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Link do steam: pawelek Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198318531066/ ~ fern Nick oskarżonego: fern Opis sytuacji chłop daje totalny bezruchu w celi każe wyjść na marker 10 osób wychodzi zabija tych co są na markerze ~ massfk Dowody: mapa jb prison_architekt v1 7 runda początek rundy demko Serwer JB @ ravii nie oto chodziło :c pisałem to do royalla bo nie potrzebnie coś napisałem i edytowalem temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 To tak nie było dał bezruchu do odwołania i totalny bezruchu do odwołania odwołał bezruchu kazał iść na marker i zabił tych co poszli.Bo był jeszcze totalny bezruchu do Odwołania . SKARGA ZBĘDNA. 1 nie ty jesteś od stwierdzania czy skarga jest zbędna czy nie, ubt przejrzy demko i napisze werdykt c: Przez PiKe, 10 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 §5.2. Jeżeli dowodem jest demo z GOTV/HLTV, należy podać przybliżony czas gry oskarżonego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) W dniu 10.04.2020 o 14:16, Pawelek napisał: pisałem to do royalla bo nie potrzebnie coś napisałem i edytowalem temat. Czy tylko ja nie wiem o co Ci chodzi ? XDD EDIT. Już rozumiem w skardze którą napisałeś wcześniej którą odrzucił Ci @ SK4N3R napisałeś "pisałem to do RoyaLL'a ale on mówił, że nie słuchał poleceń" i później edytowałeś tą skargę dlatego nie widać tego tekstu w tamtej skardze. A więc ja już się wypowiedziałem w tamtej skardze: Nie jestem robotem.. dawałem muta czy tam gaga - więc nie słuchałem. Nie wiem po co napisałeś tą samą skargę drugi raz Raczej do odrzucenia i chyba jakiś warn za napisanie drugi raz ten sam temat... Edytowane 11 Kwietnia 2020 przez RoyaLL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 dobrze że odrzuciłem..... Totalny bezruch oraz bezruch był do odwołania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 totalny bezruch był do odwołania Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi