mondej Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Nick: †M O N D E J† Wiek: 15 latDlaczego ja mam otrzymać admia?: Ponieważ często gram na serwerze gdy nie ma administratorów i osoby nie przestrzegają regulaminu wyzywają freekillują. Są nowe osoby na serwerze nie ma nikogo i ta osoba od razu wychodzi i jest wyzywana. Są czasem osoby z programami wspomagającymi które psują rozgrywkę innym graczom. Często gram w godzinach w których nie ma administratorów i jest po prostu "syf". Chciałbym by nowe osoby zostawały na Arenie jak najdłużej z uśmiechem na twarzy. Chciałbym by osoby z schorzeniami, wadami wymowy itp. czuły się dobrze na serwerowni a nie tak jak np. @kacper który był prowokowany/wyzywany/wyśmiewany przez @Stona@matrix1357z powodu jego wady wymowy.Doświadzczenie w adminowaniu: doświadczenie mam ponieważ miałem administratora na jailbreaku na innym serwerze przez 1 rok Jak długo gram w CS:GO?: Godzin w csie mam 1,239h a csa posiadam jak i gram od około 4-4,5 latW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: mniej więcej w tygodniu 13:40-16:30, 19:00-22:00 lub 02:00 zależy od dnia weekendy 12:00-04:00,13:00-04:00,13:00-22:00 lub 02:00 zależy od dniaLink GT: https://www.gametracker.com/player/[ORC] †M O N D E J†/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[Ninja] †M O N D E J†/137.74.7.15:30050/ <---- aktualneZnajomość SM: 3/10Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/id/ghghsk/Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Chyba takCzy przeczytałem regulamin Admina: tak, dużo razy :3 1 2. Nie można używać w swoich wypowiedziach koloru czerwonego oraz zielonego. Wyjątkiem od tego są Użytkownicy posiadający odpowiednie rangi (Kolejno Właściciel Sieci/Opiekun Serwera/Major Admin Serwera oraz Moderatorzy). //poprawiam Przez PiKe, 5 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Na tak +wiek +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 - 4 warny - zachowanie - brak mutacji dziękuje dobranoc. NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) -4warny - white pisal o osobach bez mutacji nie Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez KopeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 15 lat i 4 warny 48 minut temu, mondej napisał: Mutacja głosu: Chyba tak to w koncu masz czy nie masz? XD -zachowanie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 -Nieogar -4 warny -IQ -NIe nadaje sie NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 NIE -Brak mutacji -Nie ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 -Tragiczne zachowanie Wielkie NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Na nie -Mutacja -Zachowanie +Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 -Zachowujesz się niestosownie -Nie podoba mi się twoje podejście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 nie -zachowanie (czasem cie ponosi) -mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Nie -mutacja -warny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 zachowanie- mutacja- Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 -zachowanie czasem wyzwiesz kogoś Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Na nie brak mutacji nie ogarniasz zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 - mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi