adiboo91 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Nick: sm_⭕⃤ Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Zazwyczaj gdy wchodzę na serwer większość osób łamie regulamin a regulamin jest najważniejszy. A nowy admin się przyda . Lecz wiem że nie mam mutacji lecz chciałbym spróbować swoich sił w roli administratora. a jestem bardzo aktywny na serwerze co potwierdza mój GT Doświadczenie w adminowaniu: Miałem admina na RT1 i na innej serwerowni Jak długo gram w CS:GO?: 4lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: w tygodniu od 15 do 22 a w weekendy od 8 do 22 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[USA] sm_⭕⃤/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199036330913/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak jak regulamin JB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Tak +aktywność -/+ sm - mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hope Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 +aktywność -mutacja +/-wiek +doświadczenie Myślę, że można dać mu szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Nie masz mutacji.Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Aktywność masz spoko, lecz admin na JB bez mutacji zostanie pochłonięty żywcem przez graczy NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Na tak +wiek +doświadczenie +sm ++aktywność -mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Daje Ci TAK, ze względu na wiek, doświadczenie, sm. Lecz wydaje mi się, że Godzinę temu, Tamer napisał: admin na JB bez mutacji zostanie pochłonięty żywcem przez graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Figo Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 ++aktywność -mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Myślę że nie dają ci żyć, będziesz banować ich bez końca a oni i tak będą wkurzeni że jest admin bez mutacji- Sorry ale nie 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) nie -skarga na ciebie 2 godziny temu, Tamer napisał: Aktywność masz spoko, lecz admin na JB bez mutacji zostanie pochłonięty żywcem przez graczy NIE ja nie zostałem :v Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez KopeK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3AD Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Na nie, zawsze sie pchasz do ct, nawet jak są osoby z mutacją i nie wychodzisz dopiero admin musi ciebie wywalic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Osób bez mutacji jak na razie nie będę przyjmował na stanowisko admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi