Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skarga na m@

Udostępnij

Maczo2k15

Rekomendowane odpowiedzi

Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199040667311/
Link do profilu steam oskarżonego:https://steamcommunity.com/id/miczumily    

Nick oskarżonego: Miczus
Opis sytuacji: Pan m@ dal mi bana na 4 mies (chyba) za to że to niby mk jakieś a @ xBoniomi dał ub i nie wiem o co chodzi
Dowody: Demko, gracze
Godzina: około 17:00
Mapa: Deathrun_princess_revolution                                                           

Edytowane przez Maczo2k15
  • Lubię to! 2

Nie dostałem żadnej informacji na ten temat. Odwołanie od perm bana na mk zostało rozwiązane i ustalone z @ xBonio że mam zmniejszyć na 2 miesiące. Tak też było lecz jak widać w sb perma zdjąłem a nie nadałem bana, widocznie zapomniałem. Dziś znowu był koro na mk i odzywał się. Otrzymałem informację czy maczo2k15 nie powinien mieć bana i faktycznie nie otrzymał go w dniu wczorajszym. Kapi spytał się mnie o tą sytuacje więc napisałem mu aby zbanował maczo2k15 na 4 miesiące z racji wbicia na kolejnym mk co pawelu potwierdził, że to koro. Niestety nie wierzę w to, że jest to kolega pawelu ponieważ za dużo razy skłamał co do mk.

• Haha! 1

1 minutę temu, MiczuMily napisał:

Nie dostałem żadnej informacji na ten temat. Odwołanie od perm bana na mk zostało rozwiązane i ustalone z @ xBonio że mam zmniejszyć na 2 miesiące. Tak też było lecz jak widać w sb perma zdjąłem a nie nadałem bana, widocznie zapomniałem. Dziś znowu był koro na mk i odzywał się. Otrzymałem informację czy maczo2k15 nie powinien mieć bana i faktycznie nie otrzymał go w dniu wczorajszym. Kapi spytał się mnie o tą sytuacje więc napisałem mu aby zbanował maczo2k15 na 4 miesiące z racji wbicia na kolejnym mk co pawelu potwierdził, że to koro. Niestety nie wierzę w to, że jest to kolega pawelu ponieważ za dużo razy skłamał co do mk.

Nie napisałem że to koro tak ty jakiś naje**y jesteś ? Ja powiedziałem że Itachi to koro i sam  @ likurtonusto słyszał więc kiedy jak tak powiedziałem ? to nie wiem ty jakiś serio dziwny jesteś i sam Maczo2k15 pisałe że ub dostał o bonia na mapie: Bananaland więc czemu odrazu ban zamiast się zapytsać ?

• Smutne. 1

41 minut temu, Pawelu10 napisał:

Nie napisałem że to koro tak ty jakiś naje**y jesteś ? Ja powiedziałem że Itachi to koro i sam  @ likurtonusto słyszał więc kiedy jak tak powiedziałem ? to nie wiem ty jakiś serio dziwny jesteś i sam Maczo2k15 pisałe że ub dostał o bonia na mapie: Bananaland więc czemu odrazu ban zamiast się zapytsać ?

Chodziło mi  o koro i konto itachi nie o maczo2k15, a nie mam zamiaru ufać osobie która ciągle kłamie. W sb nie widzę żadnego ub dlatego czekamy na xBonia proste.Oraz twoje przypadkowe dawanie kredytów mk koro tak po prostu bez powodu 🤷‍♀️

A czemu nie ma tego SS w skardze co nic nie widać? 

1.png

Edit dodaje ss: z rozmowy z pika który nagle zmienia zdanie 

12.PNG

111.PNG

Edytowane przez MiczuMily
Dodanie ss
  • Haha! 1

11 minut temu, MiczuMily napisał:

Chodziło mi  o koro i konto itachi nie o maczo2k15, a nie mam zamiaru ufać osobie która ciągle kłamie. W sb nie widzę żadnego ub dlatego czekamy na xBonia proste.

No jak edytowałeś to tak jest jest że teraz piszesz inaczej. Za Koro odpokutowałem dostałem dengu a mój ziomek dostaje bana za nic to się w głowie nie mieści.

Edytowane przez Pawelu10
  • Haha! 2

Pozwolę się wtrącić bo to co się tutaj dzieje to jest jedna wielka chwila.

Sytuacja z mojego punktu widzenia wygląda tak:

-Maczo AK Koro dostaje perma

-odwołuję się, po czym nie dostaje UB

-pawelu pisze pożegnanie i ma to gdzieś

-maczo pisze do bonia i niby dostaję UB

-następnie jest aktualna skarga

-i nagle pawelu dostał cynk i przychodzi siać zamieszanie

Pisałem wczoraj do pawela, gubił się w tym co pisze, nie widział co napisać w niektórych momentach (mogę podesłać rangom wyższym ss'y na prośbę)

Pisał, że nie pamięta (XD)

Według mnie jest to wielka kpina bo typ robi sobie tą mase MK i jeszcze nikt tego nie ukrócił 

Edytowane przez Koncu
  • WOW MEGA! 1

3 minuty temu, Koncu napisał:

Pisałem wczoraj do pawela, gubił się w tym co pisze, nie widział co napisać w niektórych momentach.

Według mnie jest to wielka kpina bo typ robi sobie tą mase MK i jeszcze nikt tego nie ukrócił 

Odwołałem się i dostałem ub napisałem do bonia fakt i dał mi ub po czym wbijam na serwer i dostaje na 4mies wiec o co tu chodzi ?

Teraz, Koncu napisał:

Pisałem wczoraj do pawela, gubił się w tym co pisze, nie widział co napisać w niektórych momentach.

Nie gubiłem się była późna pora gdzieś 40 po północy więc spać mi się chciało napisałem ci wszystko

a poza tym pisałem pożegnanie bo odchodzę na inną serwerownie chce troche przerwy ale kolega mi napisał żebym wbił bo ub dostał po czym wbiłem na 30 minut i dostał nagle bana więc ja ide po sprawiedliwość a nie jakiś m@ będzie robił co mu się podoba.

• Haha! 1

47 minut temu, MiczuMily napisał:

Chodziło mi  o koro i konto itachi nie o maczo2k15, a nie mam zamiaru ufać osobie która ciągle kłamie. W sb nie widzę żadnego ub dlatego czekamy na xBonia proste.Oraz twoje przypadkowe dawanie kredytów mk koro tak po prostu bez powodu 🤷‍♀️

A czemu nie ma tego SS w skardze co nic nie widać? 

1.png

Edit dodaje ss: z rozmowy z pika który nagle zmienia zdanie 

12.PNG

111.PNG

Po 1 niech da dowody bo takie rzeczy każdy może napisac.

Po 2 mogłeś go prosić żeby takie cos ci napisał.  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności