Maczo2k15 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199040667311/ Link do profilu steam oskarżonego:https://steamcommunity.com/id/miczumily Nick oskarżonego: Miczus Opis sytuacji: Pan m@ dal mi bana na 4 mies (chyba) za to że to niby mk jakieś a @ xBoniomi dał ub i nie wiem o co chodzi Dowody: Demko, gracze Godzina: około 17:00 Mapa: Deathrun_princess_revolution Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Maczo2k15 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 @ Kapi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Wiem że nie powinno mnie tu być ale byłem akurat na serwerze i Potwierdzam dostał bana a Właściciel dał mu ub Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Pawelu10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayky Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Potwierdzam byłem przy tym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Potwierdzam byłem przy tym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Nie dostałem żadnej informacji na ten temat. Odwołanie od perm bana na mk zostało rozwiązane i ustalone z @ xBonio że mam zmniejszyć na 2 miesiące. Tak też było lecz jak widać w sb perma zdjąłem a nie nadałem bana, widocznie zapomniałem. Dziś znowu był koro na mk i odzywał się. Otrzymałem informację czy maczo2k15 nie powinien mieć bana i faktycznie nie otrzymał go w dniu wczorajszym. Kapi spytał się mnie o tą sytuacje więc napisałem mu aby zbanował maczo2k15 na 4 miesiące z racji wbicia na kolejnym mk co pawelu potwierdził, że to koro. Niestety nie wierzę w to, że jest to kolega pawelu ponieważ za dużo razy skłamał co do mk. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 1 minutę temu, MiczuMily napisał: Nie dostałem żadnej informacji na ten temat. Odwołanie od perm bana na mk zostało rozwiązane i ustalone z @ xBonio że mam zmniejszyć na 2 miesiące. Tak też było lecz jak widać w sb perma zdjąłem a nie nadałem bana, widocznie zapomniałem. Dziś znowu był koro na mk i odzywał się. Otrzymałem informację czy maczo2k15 nie powinien mieć bana i faktycznie nie otrzymał go w dniu wczorajszym. Kapi spytał się mnie o tą sytuacje więc napisałem mu aby zbanował maczo2k15 na 4 miesiące z racji wbicia na kolejnym mk co pawelu potwierdził, że to koro. Niestety nie wierzę w to, że jest to kolega pawelu ponieważ za dużo razy skłamał co do mk. Nie napisałem że to koro tak ty jakiś naje**y jesteś ? Ja powiedziałem że Itachi to koro i sam @ likurtonusto słyszał więc kiedy jak tak powiedziałem ? to nie wiem ty jakiś serio dziwny jesteś i sam Maczo2k15 pisałe że ub dostał o bonia na mapie: Bananaland więc czemu odrazu ban zamiast się zapytsać ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) 41 minut temu, Pawelu10 napisał: Nie napisałem że to koro tak ty jakiś naje**y jesteś ? Ja powiedziałem że Itachi to koro i sam @ likurtonusto słyszał więc kiedy jak tak powiedziałem ? to nie wiem ty jakiś serio dziwny jesteś i sam Maczo2k15 pisałe że ub dostał o bonia na mapie: Bananaland więc czemu odrazu ban zamiast się zapytsać ? Chodziło mi o koro i konto itachi nie o maczo2k15, a nie mam zamiaru ufać osobie która ciągle kłamie. W sb nie widzę żadnego ub dlatego czekamy na xBonia proste.Oraz twoje przypadkowe dawanie kredytów mk koro tak po prostu bez powodu 🤷♀️ A czemu nie ma tego SS w skardze co nic nie widać? Edit dodaje ss: z rozmowy z pika który nagle zmienia zdanie Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez MiczuMily Dodanie ss 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1K4P1K4 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Potwierdzam byłem przy tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) 11 minut temu, MiczuMily napisał: Chodziło mi o koro i konto itachi nie o maczo2k15, a nie mam zamiaru ufać osobie która ciągle kłamie. W sb nie widzę żadnego ub dlatego czekamy na xBonia proste. No jak edytowałeś to tak jest jest że teraz piszesz inaczej. Za Koro odpokutowałem dostałem dengu a mój ziomek dostaje bana za nic to się w głowie nie mieści. Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Pawelu10 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Pozwolę się wtrącić bo to co się tutaj dzieje to jest jedna wielka chwila. Sytuacja z mojego punktu widzenia wygląda tak: -Maczo AK Koro dostaje perma -odwołuję się, po czym nie dostaje UB -pawelu pisze pożegnanie i ma to gdzieś -maczo pisze do bonia i niby dostaję UB -następnie jest aktualna skarga -i nagle pawelu dostał cynk i przychodzi siać zamieszanie Pisałem wczoraj do pawela, gubił się w tym co pisze, nie widział co napisać w niektórych momentach (mogę podesłać rangom wyższym ss'y na prośbę) Pisał, że nie pamięta (XD) Według mnie jest to wielka kpina bo typ robi sobie tą mase MK i jeszcze nikt tego nie ukrócił Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Koncu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maczo2k15 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 3 minuty temu, Koncu napisał: Pozwolę się wtrącić bo to co się tutaj dzieje to jest jedna wielka chwila. Sytuacja z mojego punktu widzenia wygląda tak: -Maczo AK Koro dostaje perma -odwołuję się, po czym nie dostaje UB -pawelu pisze pożegnanie i ma to gdzieś -maczo pisze do bonia i niby dostaję UB -następnie jest aktualna skarga -i nagle pawelu dostał cynk i przychodzi siać zamieszanie Pisałem wczoraj do pawela, gubił się w tym co pisze, nie widział co napisać w niektórych momentach. Pisał, że nie pamięta (XD) Według mnie jest to wielka kpina bo typ robi sobie tą mase MK i jeszcze nikt tego nie ukrócił Odwołałem się i dostałem ub napisałem do bonia fakt i dał mi ub po czym wbijam na serwer i dostaje na 4mies wiec o co tu chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Teraz, Koncu napisał: Pozwolę się wtrącić bo to co się tutaj dzieje to jest jedna wielka chwila. Sytuacja z mojego punktu widzenia wygląda tak: -Maczo AK Koro dostaje perma -odwołuję się, po czym nie dostaje UB -pawelu pisze pożegnanie i ma to gdzieś -maczo pisze do bonia i niby dostaję UB -następnie jest aktualna skarga -i nagle pawelu dostał cynk i przychodzi siać zamieszanie Pisałem wczoraj do pawela, gubił się w tym co pisze, nie widział co napisać w niektórych momentach. Pisał, że nie pamięta (XD) Według mnie jest to wielka kpina bo typ robi sobie tą mase MK i jeszcze nikt tego nie ukrócił Nie gubiłem się była późna pora gdzieś 40 po północy więc spać mi się chciało napisałem ci wszystko a poza tym pisałem pożegnanie bo odchodzę na inną serwerownie chce troche przerwy ale kolega mi napisał żebym wbił bo ub dostał po czym wbiłem na 30 minut i dostał nagle bana więc ja ide po sprawiedliwość a nie jakiś m@ będzie robił co mu się podoba. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maczo2k15 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 47 minut temu, MiczuMily napisał: Chodziło mi o koro i konto itachi nie o maczo2k15, a nie mam zamiaru ufać osobie która ciągle kłamie. W sb nie widzę żadnego ub dlatego czekamy na xBonia proste.Oraz twoje przypadkowe dawanie kredytów mk koro tak po prostu bez powodu 🤷♀️ A czemu nie ma tego SS w skardze co nic nie widać? Edit dodaje ss: z rozmowy z pika który nagle zmienia zdanie Po 1 niech da dowody bo takie rzeczy każdy może napisac. Po 2 mogłeś go prosić żeby takie cos ci napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Dostałęś bana za moją zgodą i ub za moją zgodą bo pawlu potwierdził, że to nier mk. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi