RuteK Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 MATA - PRAWY DO LEWEGO Jestem dumny, że jestem Polakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Bedoes & Lanek - 1998 My chcemy żyć a nie tylko przeżyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Kwiat Polskiej Młodziezy - Bedoes Kiedy znow zapada zmrok wsiadam w 44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 White 2115 - La Vida Loca Chodzimy po centrum mój ziomal ma dredy jak Renato Sanches... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Multi - DiamentyChociaż wsumie co ma zrobić starsza pai gdy jej ktos cos ukradnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Bedoes - vogue U nas leniwość stała się oznaką mężczyzn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Young Igi Oznaka Mężczyzn Ja pokażę ci jak to jest być a nie mieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Ucieknij ze mną - żabson Gdy patrzę na auta to widzę rozjebany hajs... Gdy patrzę na błędy to widzę mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 PRO8L3M - National Geographic To ciebie chce łapać za rękę nad morzem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Szpaku- Hinata Szczecin, Częstochowa, Poznań, a ty na dzielnicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKolorowy Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Sarius - Dobry chłopak Trzecia w nocy po koncercie jak mam nie brać jej ze sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Malik - niedostępny To dla tych co cierpią, tych co są daleko i tęsknią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Kizo feat. Malik Montana - czempion Wiem miałem skończyć nawijać, próbowałem to zawiesić ale wyszło jak widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Sarius - Kraina Smutku Odpalam Jetix, nie Disney XD "Ach, ten Andy!" znam dobrze jak swój pin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Qry zetha - RSO Musiałem poczuć ten ból, aby zrozumieć ile co warte... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Kizo - ARTYSTA Z BLIZNĄ (feat. Szpaku, Jano PW) "Droga bez wyjścia nie odwraca wzroku odkąd przyszła cały czas się kręci w moich myślach ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Bonus RPK ft. Paluch - NIE MA DRÓG BEZ WYJŚCIA Wjeżdża największy kaliber, twoja epika koliber.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 (edytowane) Szukałem ale nwm Mamo, tato obiecuje kiedyś się za szkołę wezmę, ale nie dziś, ale nie dziś bo podpisuję kontrakt z SB.... Edytowane 6 Maja 2020 przez RuteK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 100 Dni do matury Ide kupić nowe buty z multim moim ziomkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Zabson, Multi Daddyshoes Słuchaj jestem pod blokiem, możesz schodzić już na dół, tylko weź i uważaj na cholernych sąsiadów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makson Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 CHADA: NAJLEPSZY TOWAR Chodź ze mną na imprezę, odłącz się od spotify, dam ci ta energie klub to dla mnie drugi raj, wyrzuć te słuchawki,zapal ze mną nowy blant, tańczmy cała noc niech nas zobaczy cały świat Wyłącz spotify Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 TKM - Spotify 🤢 Całe pole wysypane, kryształem bez minerału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Alan - Nie pytaj co brałem "te pieniądze ja składam w origami, ty po jednej bombie czerwony jak dynamit" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Kosior x Macias- Origami Niby wyleciałem z rap gry, a to plotki są jak ch*j... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Kuban chyba hot16 47 to jest movment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi