Matysiak Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Dobra, ja bym zapuścił coś kreatywniejszego niż koledzy wyżej. 1. Monotonne pracę. Patrze na twoje 3 najlepsze prace i wszystko to samo. Wyjaśniony/Podciemniony kontrast zdjęcia i napis przekrzywiony w dokładnie ten sam sposób. 2. Średnie dobranie kolorów, imo w jedne pracy (Hope) jeszcze wygląda to nawet spoko, to Asko i i Goku leżą, gdzie goku to totalny szajz imo. 3. Napisy, tak samo jak w tamtym przypadku. Napis hope jakkolwiek wygląda i jest nawet schludny, tak goku i Asko brakuję.. Tragiczne dobranie cienia w Napisie Asko skutkuję słabym odbiciem na całej pracy. Sam napis Goku to bardzo słaby napis. Obwódka nie jest dopasowana do całokształtu, a kolory z tym napisem po prostu nie grają. Jak na 2 lata doświadczenia, dosyć duże błędy. Jestem na tak, bo zespół grafików potrzebuję nowych ludzi, ale przydałoby się poćwiczyć.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 na nie -monotonne prace 4 minuty temu, Matysiak napisał: Dobra, ja bym zapuścił coś kreatywniejszego niż koledzy wyżej. 1. Monotonne pracę. Patrze na twoje 3 najlepsze prace i wszystko to samo. Wyjaśniony/Podciemniony kontrast zdjęcia i napis przekrzywiony w dokładnie ten sam sposób. 2. Średnie dobranie kolorów, imo w jedne pracy (Hope) jeszcze wygląda to nawet spoko, to Asko i i Goku leżą, gdzie goku to totalny szajz imo. 3. Napisy, tak samo jak w tamtym przypadku. Napis hope jakkolwiek wygląda i jest nawet schludny, tak goku i Asko brakuję.. Tragiczne dobranie cienia w Napisie Asko skutkuję słabym odbiciem na całej pracy. Sam napis Goku to bardzo słaby napis. Obwódka nie jest dopasowana do całokształtu, a kolory z tym napisem po prostu nie grają. Jak na 2 lata doświadczenia, dosyć duże błędy. Jestem na tak, bo zespół grafików potrzebuję nowych ludzi, ale przydałoby się poćwiczyć.... i to co napisal matysiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Jestem na tak Fajne prace Widać że się starasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuchyBiceps Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Jak na moje to ranga grafik powinna być dla osób które faktycznie się wyróżniają swoimi pracami na tle innych, Twoje są amatorskie i wszystkie zrobione w tym samym stylu, so nie. Zlecenia można również wykonywać jako zwykły użytkownik, ranga daje tylko prestiż i możliwość działania w dziale z grafiką Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez SuchyBiceps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKolorowy Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) Troszkę za wcześnie. Fajnie, że się strasz, próbujesz ale przed Tobą jeszcze trochę pracy. -Szczerze, prace nie są jakoś super wybitne, -Trochę mało kreatywne te prace, Za jakiś czas spróbuj ponownie, a przez ten czas śmiało wykonuj zlecenia i zdobywaj doświadczenie. Aktualnie na nie. Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez xKolorowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurwa Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 W dniu 1.04.2020 o 13:21, Matysiak napisał: Dobra, ja bym zapuścił coś kreatywniejszego niż koledzy wyżej. 1. Monotonne pracę. Patrze na twoje 3 najlepsze prace i wszystko to samo. Wyjaśniony/Podciemniony kontrast zdjęcia i napis przekrzywiony w dokładnie ten sam sposób. 2. Średnie dobranie kolorów, imo w jedne pracy (Hope) jeszcze wygląda to nawet spoko, to Asko i i Goku leżą, gdzie goku to totalny szajz imo. 3. Napisy, tak samo jak w tamtym przypadku. Napis hope jakkolwiek wygląda i jest nawet schludny, tak goku i Asko brakuję.. Tragiczne dobranie cienia w Napisie Asko skutkuję słabym odbiciem na całej pracy. Sam napis Goku to bardzo słaby napis. Obwódka nie jest dopasowana do całokształtu, a kolory z tym napisem po prostu nie grają. +1 20 godzin temu, SuchyBiceps napisał: Jak na moje to ranga grafik powinna być dla osób które faktycznie się wyróżniają swoimi pracami na tle innych, Twoje są amatorskie i wszystkie zrobione w tym samym stylu, so nie. Zlecenia można również wykonywać jako zwykły użytkownik, ranga daje tylko prestiż i możliwość działania w dziale z grafiką +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi