michudedust2 Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Nick:Michu-(De_dust2) Nick admina: @ Sadystka Długość bana:perm Data i godzina:28.03.2020 19;40 Serwer: only mirage Powód bana:Czitujesz, nie czitoowalem prosze o rozpisanie DOKLADNIE demka ;)) bo jakos nie wydaje mi sie abym uzywal wspomagaczy sadysto Mapa:mirage 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 @ Sadystka Just do it Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Jak dla mnie kolega cheatował, grałem wtedy na serwerze i jego zagrywki były bardzo specyficzne, jak i strzelanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Brak UB Ledwo co wbiłeś na serwer juz 3 wcelowania w model przez ściane Runda kolejna wcelowanie w model na midzie chociaz o nim nie wiedziales Runda kolejna chlop podchodzil na shifcie a ty wcelowany w jego główke Dalej nie muszę chyba dodawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi