Skocz do zawartości

[Odrzucona]skarga na White

Udostępnij

Jakub_sayji

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/totylkoja321/

Link do steam oskarżonego: nie posiadam

Nick oskarżonego: MrWhite
Opis sytuacji: Jest ostatnia runda mapy arizona. Daje polecenie ustawić się na markerze, bezruch do odwołania. Później totalny bezruch do odwołania aby sprawdzić kto posiada p250. Buntownik ginie i rzekomo Gracz Royal został obity przeze mnie, domaga się heala. Mówię że heal nie będzie mu potrzebny poza tym nie ja go obiłem. White wstawia mi ctbana na 30 min ponieważ nie dalem mu heala. Nie sprawdził on demka bo jeszcze go nie było i nie ma. Po czym opuszcza serwer jakby nigdy nic. Dodam że podczas zabijania buntownika dopiero wchodził na serwer wiec nie widział sytuacji. Uwierzył tt na słowo czym złamał regulamin.
Serwer: Jb
Dowody: Gotv mapa jb_arizona (taka nazwa lub podobna)  ostatnia runda godz około 16:05 28.03.2020

• Smutne. 2
  • Haha! 5

Ehh kubuś kolejna skarga od Ciebie powoli mnie to bawi, że co druga skarga jest od Ciebie :D

Ale okej wypadałoby się odwołać bo jakby nie patrzeć wspomniałeś o mnie w skardze, a więc:

1.

"Buntownik ginie i rzekomo Gracz Royal został obity przeze mnie, domaga się heala."

W tej rundzie otrzymałem obrażenia tylko i wyłącznie od Ciebie.

Damage Taken from "★ SVIP ★ [kids] ™Jakub™  Key-Drop.pl" - 184 in 2 hits

2.

Klawisze nie mogą:

Okaleczać więźniów bez wyraźnego powodu, który określa regulamin serwera.

3.

"Dodam że podczas zabijania buntownika dopiero wchodził na serwer wiec nie widział sytuacji. Uwierzył tt na słowo czym złamał regulamin."

Mr.White był na serwerze przed tą akcją tylko podejrzewam, że był na niewidocznym (sm_ukryj)

Coś jeszcze trzeba tłumaczyć Kubusiowi ? :XD::XD::XD:

Edytowane przez RoyaLL
  • Haha! 1

1. Nie byłem od początku tej sytuacji. 
2. Poprosiłem @RoyaLLże kiedy zginie niech napisze mi kto go obił aby się upewnić.

1 minutę temu, RoyaLL napisał:

Damage Taken from "★ SVIP ★ [kids] ™Jakub™  Key-Drop.pl" - 184 in 2 hits

3. Prosiłem cię najpierw na czacie abyś mu dał strzykawe i potem też poprosiłem na czasie głosowym
4. Jeśli kogoś przypadkowo obijasz to daj mu tą strzykawkę a nie mówisz że nie jest mu potrzebna i mu nie dasz.

Klawisze nie mogą:

Okaleczać więźniów bez wyraźnego powodu, który określa regulamin serwera.

• Haha! 1

6 minut temu, MrWhite napisał:

1. Nie byłem od początku tej sytuacji. 
2. Poprosiłem @RoyaLLże kiedy zginie niech napisze mi kto go obił aby się upewnić.

3. Prosiłem cię najpierw na czacie abyś mu dał strzykawe i potem też poprosiłem na czasie głosowym
4. Jeśli kogoś przypadkowo obijasz to daj mu tą strzykawkę a nie mówisz że nie jest mu potrzebna i mu nie dasz.

wydrug z konsoli nie jest dowodem bo każdy może sobie napisać co zechce zobaczymy co wyższe rangi mają do powiedzenia. Jeśli nawet była by taka sytuacje okaleczenie nie było celowe więc beka z ciebie

Edytowane przez Jakub_sayji
  • Haha! 3

1.

Pisze się "wydruk" a nie "wydrug" :XD:

2.

"wydrug z konsoli nie jest dowodem bo każdy może sobie napisać co zechce"

Jeśli kopiowanie tekstu z konsoli Ci nie wystarcza możemy poczekać na demko :XD:

3.

Masz rację nie obiłeś mnie celowo, ale musisz dać mi strzykawkę.

Trzy razy wpisywałem "!h" i za każdym razem odrzucałeś prośbę o strzykawkę. (za czwartym razem nie mogłem już wpisać "!h" bo tak działa plugin który jest na serwerze)

11 minut temu, RoyaLL napisał:

1.

Pisze się "wydruk" a nie "wydrug" :XD:

2.

"wydrug z konsoli nie jest dowodem bo każdy może sobie napisać co zechce"

Jeśli kopiowanie tekstu z konsoli Ci nie wystarcza możemy poczekać na demko :XD:

3.

Masz rację nie obiłeś mnie celowo, ale musisz dać mi strzykawkę.

Trzy razy wpisywałem "!h" i za każdym razem odrzucałeś prośbę o strzykawkę. (za czwartym razem nie mogłem już wpisać "!h" bo tak działa plugin który jest na serwerze)

ani razu nie otrzymałem prośby o strzykawke. Kiedy chciałem ci już ją dać powiedziałeś cytuję: "już jej nie chcę wolę abyś dostał bana" Tak wydruk z konsoli nie jest dowodem co za problem zmienić tekst. White nie mógł  na tej podstawie nadać żadnego bana,

Edytowane przez Jakub_sayji
  • Haha! 1

Za takie kłamanie w skardze Administracja powinna przedłużyć Ci tego bana bo marnujesz mój jak i Mr.White czas...

1.

Dostałeś  prośbę o strzykawkę 3 razy.

Ale jak już tak bardzo Ci na tym zależy to poczekamy na demko.....

2. Owszem powiedziałem "już jej nie chcę wolę abyś dostał bana" 

Po czym wpisałem "!h" ale już się nie dało ponieważ powtarzam się ale:

ZA CZWARTYM RAZEM NIE MOGŁEM JUŻ WPISAĆ "!H" BO TAK DZIAŁĄ PLUGIN KTÓRY JEST NA SERWERZE

PS.

Nie będę się wypowiadał już w tej skardze bo jest to dziecinne, a nie mam 10 lat...

Edytowane przez RoyaLL

Obejrzałem demko i:

Faktycznie przeglądając demko kilkakrotnie, wynika jasno ze to @Jakub_sayjiobił @RoyaLL 'a. RoyaLL kilkukrotnie wpisywał komendę /h. (Nie widać tego na chacie lecz, gdy damy tą komendę model gracza podświetla się na jasno czerwono).

@MrWhite w Regulaminie jest punkt:

4. Klawisze nie mogą:

-Okaleczać więźniów bez wyraźnego powodu, który określa regulamin serwera.

Natomiast nie ma w regulaminie, że jeżeli TT dostanie przypadkowe DMG, warden musi mu dać Heala.

A jeżeli chodzi o CTBana, 16 HP mniej to tak sporo? rozumiem gdyby HP aktualnie było potrzebne np. warden dałby zabawę z wykorzystaniem /setff, ale w normalnym i co ważne KREATYWNYM prowadzeniu to HP nie było potrzebne.

CTBan regulaminowo nadany poprawnie.

• Lubię to! 2

Teraz, BeeMay napisał:

Natomiast nie ma w regulaminie, że jeżeli TT dostanie przypadkowe DMG, warden musi mu dać Heala.

Niby nie ma tego napisanego ale jak dla mnie jest to normalne jeżeli warden przypadkowo zada obrażenia więźniowi to musi w jakiś sposób go uleczyć.
Ode mnie tyle.
@ xBonio

17 minut temu, BeeMay napisał:

4. Klawisze nie mogą:

-Okaleczać więźniów bez wyraźnego powodu, który określa regulamin serwera.

Kiedy ja obiłem niechcący więznia wczoraj albo przedwczoraj i powiedziałem, że nie muszę dawać strzykawki usłyszałem od jakiegoś Admina "wolisz dostać bana na 30min za okaleczanie więźniów?"

Nie jestem pewny ale chyba to byłeś ty BeeMay :D 

Kiedy ja obiłem niechcący więznia wczoraj albo przedwczoraj i powiedziałem, że nie muszę dawać strzykawki usłyszałem od jakiegoś Admina "wolisz dostać bana na 30min za okaleczanie więźniów?"

Nie jestem pewny ale chyba to byłeś ty BeeMay :D 

Tak to byłem ja, ale jak napisałem:

"CTBan regulaminowo nadany poprawnie."

Ja surowy nie jestem, dlatego daje możliwość naprawy błędu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności