Esper Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Nick: Esper Wiek: 15 3 najlepsze prace: https://imgur.com/a/1KZZKXd może nie najlepsze ale jakieś musiałem wybrać, które mam jeszcze na komputerze 2 linki do zleceń: Używany program: Gimp Doświadczenie w grafice: Od jakiegoś roku coś tam się bawię tym trochę Coś o sobie: No to ten. Nazywam się Kamil jestem z województwa podkarpackiego, jeśli chodzi o charakter to nie do końca potrafię określić swoje cechy ale skoro muszę to nie jestem typem pracowitej osoby ale jeśli trzeba coś zrobić to to robię. Moim hobby jest głównie granie, za sportami za bardzo nie przepadam chociaż lubię siatkówkę oraz jazdę na rowerze. Przy robieniu "Grafik" bo wsm nie nazwałbym tak tego lubię sobie odpalić moją playliste i się zrelaksować wtedy najlepiej się przy tym bawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Dałbym szansę +nawet spoko prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Na TAK +prace +aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Tak +/- prace +aktywność i chęci +/- wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUDUS Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Tak. + Przyda się dodatkowa para rąk do pomocy, + Prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 TAK +prace +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 +wiek +pracę Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Tak +wiek +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Tak +prace +wiek +chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 oj tak tak byczku + bardzo ładne prace tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ol3k123 Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 +/-prace +aktywność +chęci Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 + aktywność + wiek Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Na prośbę autora Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi