DomalekxD Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Przyszedł czas i na mnie chciałbym się z wami pożegnać.Nie będę się rozpisywał tylko wymienię parę osób których miło zapamiętałem. @TR3RI- TR3RI mordko trzymaj się i wróć do administracji dziękuję za to że wytrzymywałeś ze mną hehe oraz dzięki za pomoc w wbiciu 8k na serwerze trzymaj się :(. @ PiKe- Dziękuję ci za szanse w administracji na którą nawet długo czekałem ale się nie poddawałem oraz sorka za te trucie dupki na PW. Rozwijaj ten serwer póki możesz. @AleBoombah20-Bombuś nerwusie zawsze cię będę pamiętał trzymaj się tam i nie denerwuj się tak na serwerze. @ Nice One- Dzięki za tą pomoc trzymaj się mordko i pnij się w górę. @LeMoN - Tak ciebie też zapamiętałem jak przechodziłeś ze mną ponad godzinę mapkę nie wiem dlaczego mnie tak nie trawiłeś ale nie poddawaj się i próbuj dalej. To na tyle jeżeli o kimś zapomniałem a miałem dobre relacje to sorka. TRZYMAJCIE SIĘ MOŻE KIEDYŚ WRÓCĘ NARKA 😭 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 bye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Bye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Bye Bye 👋 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 no i zostało tylko 2 adminów no nic, trzymaj się i wracaj kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 bye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogastoziomal Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 see you later Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Żegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Mam nadzieję, że do zobaczenia na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CONOR Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUDUS Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Narazie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Narka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 pjona, n a r a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaAKAkuba Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Papa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi