raven Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Propozycja to: Ban na ct dla nowych graczy od razu po wejściu na serwer. Treść: Tak jak wyżej, proponuję, aby plugin z automatu dawał graczom o "nowym steamid" którzy wejdą na serwer ctbana na 30 minut lub 30 rund (co bardziej polecam). Pomoże uniknąć to takich sytuacji jak ta sprzed kilku dni, gdzie wbił typek do ct i robił mass fk co rundę od razu po wejściu na serwer, bo nie ma żadnego limitu przed wejściem, jak na innych sieciach przykładowo. PS. Przy próbie wejścia do ct przez nowego gracza wyświetlała by się wiadomość w stylu: [ArenaSkilla] Posiadasz ctbana na {ilosc rund/czasu} rund/minut za wejście na serwer pierwszy raz. Pomoże nam to uniknąć osób, które wchodzą tylko po to, aby psuć innym rozgrywkę. Edytowane 1 Lutego 2019 przez raveN poprawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Na TAK, dużo graczy wchodzi na serwer a gdy reszta pyta czy ogarniają odpowiadają: Tak, ogarniam gralem na innym serwerze. Po czym daje polecenia nie zgodne z regulaminem np: -Potylica Kraty -Bezruch na srodu celi i patrzycie sie na wshód/zachód/północ/południe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Na tak Ale mogło by to być nie jako ban tylko jako minimalnie 30 minut spędzonych na serwerze chyba by lepiej wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Duże TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Bonio już kiedyś pisał że nie da rady zrobić żeby liczyło rundy dla nowych graczy żeby mogli do CT imoo, ale i tak jestem na Tak XD Edytowane 1 Lutego 2019 przez NTM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 1 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 2 minuty temu, NTM napisał: Bonio już kiedyś pisał że nie da rady zrobić żeby liczyło rundy dla nowych graczy żeby mogli do CT imoo, ale i tak jestem na Tak XD 15 minut temu naprawiłem RoundsCountera, po x czasu jak gracze będą mieli przynajmniej rozegrane x rund dodam do kolejki ct wymagania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jestem na tak, uniknie to sytuacji, gdy admina nie ma na serwerze, a nowy gracz wbija do ct i nie ogarnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 jestem na nie, bo nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Zamiast tych rund niech po prostu będzie jakieś szkolenie na CT przez adminów. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥C1chyKinG™ Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jestem TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Dużeee TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Zdecydowanie na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy_Kubus Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 7 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Pożyjemy zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 7 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi