uSzanowankoo Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Nick: uSzanowankoo!Wiek: 23 lataDlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem osobą znaną na serwerze oraz nie po raz pierwszy startuje na dane stanowisko. Jestem osobą kulturalną oraz nie faworyzuje żadnego z graczy. Zawsze działam z regulamin, który jest podany na forum oraz taryfikatorem banów zawartym na forum. Zawsze pomagam nowym graczom, często przez to jestem hejtowany ale dla mnie pomoc nowym graczom to pierwsze miejsce w obecnym stanowisku. Oczywiście też dokładam starań by regulamin nie był łamany i zawsze jestem w tym wyjątku konsekwentną osobą. Zawsze działam by graczom grało się lepiej i nie było głupich skarg bez podstaw [czy to forum czy bot areny].Doświadczenie w adminowaniu: Prawie rok w adminowaniu na serwerze HnS.Jak długo gram w CS:GO?: 2013 - 2020 [wcześniej CS 1.6 od 2008 roku].W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Z powodu dwóch zmian w pracy różnie to bywa. Staram się spędzać tyle czasu ile mogę Link GT:Obecny GT: RAGE | uSzanowankooStary GT: uSzanowankooStary gang: xPieS | uSzanowankooDodatkowe GT: xPieS | Detektyw PiesełZnajomość SM: 9/10Link do profilu Steam: Steam uSzanowankooMikrofon: Posiadam Mutacja głosu: Naturalnie :)Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasior Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Na TaK +Jest ogarniety +Doświadczenie +SM +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Na tak +doswiadczenie +wiek ++ Jest Psem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Na Tak +wiek +aktywność +bardzo miła i przesympatyczna osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Na tak +wiek +sm +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 (edytowane) Oczywiście, że tak. +już miał admina na tym serwerze +ogarnięta oraz miła osoba +wiek +sm +/- aktywność Edytowane 17 Marca 2020 przez bartaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Na Tak +wiek +sm +doswiadczenie *woof* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 TAK! +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 I tak go przyjmą Na nie -popraw aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Trochę słaba aktywność NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 nudne sie to robi na nie wracasz co 2 mies i co chwile podania zaraz znowu zrezygnujesz NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Tak +ogarnięty +zachowanie +sm +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soniu199225 Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 +aktywność +wiek +doświadczenie Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 tak +wiek +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 @ DOMINOBierz od razu, nie wiem na co czekać +Ogar +Wiek +Doświadczenie +Przyjazny Jasne, że TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 + Wiek + Doświadczenie Dobra mordka Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CONOR Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Na tak +sm +doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liku Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 (edytowane) +wiek +sm +GT Jak najbardziej jestem na tak! Edytowane 17 Marca 2020 przez likurtonus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Na tak +ogarnięty jak i dojrzały gracz +wiek +gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Tak +sm +wiek +doświadczenie +gt Nic tylko brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WyjebaneJajca Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Tak +wiek +sm +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 na tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 +wiek +sm (jeżeli faktycznie takie jest) +byłeś już adminem na tym serwerze Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Wiadomo że TAK +doświadczenie +wiek +SM I przyda się dorosły na serwerze Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi