Skocz do zawartości

[Odrzucona]skarga na adminka

Udostępnij

szefxkacp

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/xkacpersky1337/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/Stonaaa/

Nick oskarżonego: @ Stona
Opis sytuacji: Nikt nie chciał iść do ct, więc poszedłem ja i 4 inne osoby. Chciałem sobie kreatywnie prowadzić a nie robić katyń czy coś podobnego. Poszedłem z więźniami na mapę, mieliśmy grać w piłkę. Gdy tłumaczyłem zasady gry dostałem ctbana z powodem "Nie kreatywne prowadzenie/Bawienie się markerem". Niewiem kiedy robiłem te 2 rzeczy. Jak dostałem tego ctbana chciałem to wyjaśnić z panem adminem "Stona" on i beemay jedyne co umieli powiedzieć to "PISZ SKARGĘ, NO PISZ SKARGĘ" zamiast to ze mną wyjaśnić i stona dał mi muta za "nadużywanie". Według mnie takie osoby jak Stona, które mają coś nie tak ze wzrokiem i głową nie powinny być dopuszczone do takiego stanowiska jakim jest admin.
Serwer: jb
Dowody: demko z mapy jb_newera_b3 chyba 8 albo 9 runda około 17 40

• Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 1

to była 11 runda. gang kacperka przedłużył rundę o jakieś 40 minut i później z dwoma więźniami grał na czas.

sam prowadzący mówił wielokrotnie, że ma czas i dlatego wszystkie czynności robił wolniej- dał do zrozumienia reszcie, że chce prowadzić rundę jak najdłużej

Przedłużenie rundy do 40 minut. 5minut chodzenia z więźniami po mapie, ustawiłeś więźniów w bramkach i mieli grac do 10 bramek do tego bawienie się markerem. Każdy kto był na mapie i zobaczy demko potwierdzi tego "nieslusznego bana" chyba ze będą to osoby z ts'a na którym rozmawiali. Mikra nadużywałeś dlatego dostałeś muta a na say'u obrazales. Nic więcej nie mam do dodania.

1 minutę temu, Stona napisał:

Przedłużenie rundy do 40 minut. 5minut chodzenia z więźniami po mapie, ustawiłeś więźniów w bramkach i mieli grac do 10 bramek do tego bawienie się markerem. Każdy kto był na mapie i zobaczy demko potwierdzi tego "nieslusznego bana" chyba ze będą to osoby z ts'a na którym rozmawiali. Mikra nadużywałeś dlatego dostałeś muta a na say'u obrazales. Nic więcej nie mam do dodania.

Ja rundę przedłużyłem o 10 minut a tyle chyba mogę? Markera wogóle nie używałem tylko koledzy z ct ale ja poniosłem za to konsekwencje. Do 10 bramek grali bo był czas to czemu nie

• Haha! 3

Byłem na serwerze i sytuacja wyglądała następująco: Gang USA poszedł do CT by zostać klawiszami, po około minucie zostało już bardzo mało osób bo wynikła próba buntu. Zostało około 3 osób w tym czasie każda osoba w CT przedłużyła rundę o 5 min, czas jaki był do końca rundy wynosił 44 minuty. Warden czyli kacper nakazał terrorysta chodzić na kucaka i powoli bo mieli dużo czasu. Podczas zabawy jednej nadużywał marker rysując sobie kreski gdzie popadnie. Gdy zostały dwie osoby zabrał je na boisko do piłki i zaczął grę w piłkę, nie byle jaką bo na kucaka, powoli a także do 10 goli i kto tu mówi o kreatywnym prowadzeniu?

5 minut temu, Stona napisał:

Byłem przy tej sytuacji i mogę potwierdzić to że kacper trochę przedłużał ale zamiast dawać mu odrazu ctbana powinieneś go ostrzec ( tak jak mówi regulamin 7. Admin powinien ostrzegać Gracza przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD lub przez kick z powodem. Szczególnie, gdy widzi danego gracza pierwszy raz na serwerze. ) Co do rysowania markerem nie był to kacperski a pabixon

• Smutne. 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności