szefxkacp Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/xkacpersky1337/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/Stonaaa/ Nick oskarżonego: @ Stona Opis sytuacji: Nikt nie chciał iść do ct, więc poszedłem ja i 4 inne osoby. Chciałem sobie kreatywnie prowadzić a nie robić katyń czy coś podobnego. Poszedłem z więźniami na mapę, mieliśmy grać w piłkę. Gdy tłumaczyłem zasady gry dostałem ctbana z powodem "Nie kreatywne prowadzenie/Bawienie się markerem". Niewiem kiedy robiłem te 2 rzeczy. Jak dostałem tego ctbana chciałem to wyjaśnić z panem adminem "Stona" on i beemay jedyne co umieli powiedzieć to "PISZ SKARGĘ, NO PISZ SKARGĘ" zamiast to ze mną wyjaśnić i stona dał mi muta za "nadużywanie". Według mnie takie osoby jak Stona, które mają coś nie tak ze wzrokiem i głową nie powinny być dopuszczone do takiego stanowiska jakim jest admin. Serwer: jb Dowody: demko z mapy jb_newera_b3 chyba 8 albo 9 runda około 17 40 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 to była 11 runda. gang kacperka przedłużył rundę o jakieś 40 minut i później z dwoma więźniami grał na czas. sam prowadzący mówił wielokrotnie, że ma czas i dlatego wszystkie czynności robił wolniej- dał do zrozumienia reszcie, że chce prowadzić rundę jak najdłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stona Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Przedłużenie rundy do 40 minut. 5minut chodzenia z więźniami po mapie, ustawiłeś więźniów w bramkach i mieli grac do 10 bramek do tego bawienie się markerem. Każdy kto był na mapie i zobaczy demko potwierdzi tego "nieslusznego bana" chyba ze będą to osoby z ts'a na którym rozmawiali. Mikra nadużywałeś dlatego dostałeś muta a na say'u obrazales. Nic więcej nie mam do dodania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 17 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 1 minutę temu, Stona napisał: Przedłużenie rundy do 40 minut. 5minut chodzenia z więźniami po mapie, ustawiłeś więźniów w bramkach i mieli grac do 10 bramek do tego bawienie się markerem. Każdy kto był na mapie i zobaczy demko potwierdzi tego "nieslusznego bana" chyba ze będą to osoby z ts'a na którym rozmawiali. Mikra nadużywałeś dlatego dostałeś muta a na say'u obrazales. Nic więcej nie mam do dodania. Ja rundę przedłużyłem o 10 minut a tyle chyba mogę? Markera wogóle nie używałem tylko koledzy z ct ale ja poniosłem za to konsekwencje. Do 10 bramek grali bo był czas to czemu nie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Byłem na serwerze i sytuacja wyglądała następująco: Gang USA poszedł do CT by zostać klawiszami, po około minucie zostało już bardzo mało osób bo wynikła próba buntu. Zostało około 3 osób w tym czasie każda osoba w CT przedłużyła rundę o 5 min, czas jaki był do końca rundy wynosił 44 minuty. Warden czyli kacper nakazał terrorysta chodzić na kucaka i powoli bo mieli dużo czasu. Podczas zabawy jednej nadużywał marker rysując sobie kreski gdzie popadnie. Gdy zostały dwie osoby zabrał je na boisko do piłki i zaczął grę w piłkę, nie byle jaką bo na kucaka, powoli a także do 10 goli i kto tu mówi o kreatywnym prowadzeniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 5 minut temu, Stona napisał: Przedłużenie rundy do 40 minut. 5minut chodzenia z więźniami po mapie, ustawiłeś więźniów w bramkach i mieli grac do 10 bramek do tego bawienie się markerem. Każdy kto był na mapie i zobaczy demko potwierdzi tego "nieslusznego bana" chyba ze będą to osoby z ts'a na którym rozmawiali. Mikra nadużywałeś dlatego dostałeś muta a na say'u obrazales. Nic więcej nie mam do dodania. Byłem przy tej sytuacji i mogę potwierdzić to że kacper trochę przedłużał ale zamiast dawać mu odrazu ctbana powinieneś go ostrzec ( tak jak mówi regulamin 7. Admin powinien ostrzegać Gracza przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD lub przez kick z powodem. Szczególnie, gdy widzi danego gracza pierwszy raz na serwerze. ) Co do rysowania markerem nie był to kacperski a pabixon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stona Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Trochę to mało powiedziane. Powinien to nie oznacza ze musi. Ten gracz nie był pierwszy raz na serwerze a wręcz ma dość duży staż także nie ma o czym dyskutować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 odrzucam skargę. zachowanie głupie ciesz się że dłuższego CTbana nie masz + muta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi