Gdaniec Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Nick: KOR0! Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ myśle , że jestem dobrym kandydatem na te stanowisko, serwer sprawia mi dużo radości Doświadczenie w adminowaniu: Brak ale szybko sie ucze Jak długo gram w CS:GO?: 5lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:6h dzienie Link GT: https://www.gametracker.com/server_info/185.30.124.110:30000/top_players/?query=KOR0! Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Jokerekeek Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Choć odszedłem to tu taj musze się wypowiedzieć -kultura -2 permy na mk -ban na 1 dzień za mk a pptem na dwa dni za kolejne mk oczywiście na tym koncie co gra te bany NIE 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 -kultura Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fen Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 +aktywność +wiek +sm Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Nie -permy -kultura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Nie -kultura na serwerze -bany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hope Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Oczywiście, że nie -kultura -2 bany za multi konta -ogarniety 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 + wiek + sm - przeszłość Okres próbny TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Szanse bym dał bo się chłop ogarnął, i zachowanie poprawił na tak ale co reszta powie to nw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 +wiek +aktywność Jeżeli faktycznie się poprawiłeś to czemu by nie dać szansy. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOKU Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 +wiek +sm -kultura na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Nie -brak kultury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Skoro większość pisze -kultura, to chyba jednak jest z nią słabo, ale no najwyżej będzie dengu szybkie +Wiek Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gdaniec Opublikowano 17 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 mysle ze sie pobrawiłem i zasluguje na szasne chociaz proby tydzien ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Na NIE -Aktywność -Nawet nie znasz regulaminu forum xD -Po wypowiedziach innych wnioskuje że nie jesteś dobrym kandydatem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Nie Kultura Bany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 -kultura -zachowanie godne patologii -ostatnie bany na 2dni Na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 13 minut temu, T0M3K napisał: Skoro większość pisze -kultura, to chyba jednak jest z nią słabo, ale no najwyżej będzie dengu szybkie +Wiek Tak Jednak zmieniam zdanie, polecam SB XD https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=Kor0&Submit=Szukaj -Toxic NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTapKing Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 -Bardzo pozytywny człowiek -Wysoka kultura -Sumienny Proste że na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skilleek Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Na NIE -Kultura -Permy -Ciągle proszenie o walute serwerową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Choć odszedłem to tu taj musze się wypowiedzieć -kultura -2 permy na mk -ban na 1 dzień za mk a pptem na dwa dni za kolejne mk oczywiście na tym koncie co gra te bany NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Na tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi