pieseł123 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Nick: pieseł Nick oskarżonego: Michu Opis sytuacji: Dostałem kicka i bana za podszywanie się pod gracza. A w regulaminie jest napisane : Podszywanie się pod administracje - Ban od 1 godziny do 1 dnia. Nie znalazłem admina o nicku pieseł. Dowody: http://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:467249791&advType=steamid&Submit 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieseł123 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 edit: dostałem 2 bana teraz na 15 minut. Weżcie ogarnijcie tego dzieciaka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Cytat 4. Zakaz podszywania się pod inną osobę. -> Zakaz dotyczy umyślnego podawania się za inną osobę. W przypadku, gdy dana osoba posiada taki sam nick jak inny stały Gracz(Gracz, który gra już od jakiegoś czasu), jest zobowiązana do zmiany nicku. Jeżeli odmówi, może zostać wyrzucona z serwera, a następnie zbanowana, gdy wróci z takim samym pseudonimem. Regulamin serwerów, dany gracz nie musi być administratorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zakazy w regulaminie serwerów. 4. Zakaz podszywania się pod inną osobę. -> Zakaz dotyczy umyślnego podawania się za inną osobę. W przypadku, gdy dana osoba posiada taki sam nick jak inny stały Gracz(Gracz, który gra już od jakiegoś czasu), jest zobowiązana do zmiany nicku. Jeżeli odmówi, może zostać wyrzucona z serwera, a następnie zbanowana, gdy wróci z takim samym pseudonimem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieseł123 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 (edytowane) Podajcie mi tą osobe, która ma taki sam nick czyli pieseł Edytowane 31 Stycznia 2019 przez pieseł123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Chciałbym powiedzieć że jest taki gracz na serwerze jak pieseł. Byłem przy nadaniu banów. Michu upominał cię o zmianę nicku ale się nie posłuchałeś a za każdym razem gdy ponownie wchodziłeś na serwer znowu cię prosił. Dla mnie skarga do odrzucenia. Demko 19:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 @pieseł123 ----> @ Pieseł (https://steamcommunity.com/profiles/76561198284451788/) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieseł123 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 on nie ma takiego samego nicku jak ja, więc ban i kick nie słuszny. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Wypowiada się tak samo twój nick jaki i nick osoby wyżej. Raczej nie będziemy czytać nicku Piesdziewięćł. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieseł123 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 5 minut temu, Mr.White napisał: Wypowiada się tak samo twój nick jaki i nick osoby wyżej. Raczej nie będziemy czytać nicku Piesdziewięćł. Trudno, ale ma inny nick niż mój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 (edytowane) Ale przecież ten ban i kick jest bezpodstawny, ponieważ @pieseł123chyba nie chciał uświadomić wszystkim, że jest graczem o nicku @ Pieseł xD? Przecież na serwerze jest admin o nicku Krzychu, a nieraz na serwer wchodzi gracz o nicku Kszychu. Tak samo się wypowiada przecież. Edytowane 31 Stycznia 2019 przez Joski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Nie mogę już edytować, ale dodam sytuacje z 3/4 miesięcy jak jeszcze rival był adminem. Jakiś gracz dodał sobie do nicku "joski" dostał bana od rivala na 3 godziny i rival dostał ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Mam wrażenie, że to było umyślne podszywanie się, ponieważ nie byłeś na tym serwerze raczej pierwszy raz, gdyż już wcześniej podszywałeś się pod innego stałego gracza jb: Ban był słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi