Tamer Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Propozycja to: Wojny gangów Treść: Aby urozmaicić rozrywkę i dodać trochę konkurencji na serwer wpadłem na pomysł Wojny Gangów. Był by to organizowane na zasadzie eventu co tydzień/miesiąc zgłaszały by się gangi z serwera na takową wojnę która trwała by te 2/3 dni(zależy czy co tydzień czy miesiąc). W takowej wojnie chodziło by że wygrywa ją gang który w ciągu wyznaczonego czasu uzbiera największą ilość zabójstw. Oczywiście zabijanie swoich nie zaliczało by się. A nagrodą były by kredyty, tylko że idące do banku gangu(chyba że gang ma full ulepszeń to nagroda jest dzielona na każdą osobę). Wprowadziło by to na te parę dni rywalizacje i każdy by walczył aby zabijać TT/CT. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Jednak zdecydowałeś się na ten pomysł. Jest to ciekawy pomysł na urozmaicenie rozgrywki, na pewno przyciągnęło by to wiem graczy. Jestem na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 (edytowane) Jestem na tak, ale dodałbym parę zasad do tego eventu np: - Specjalna klasa na event tak aby każdy miał równe szanse - Określona liczba osób z gangu która brała by udział np. 3-5 osoby wybiera przywódca gangu aby zapobiec że z jednego gangu jest 5 osób a z drugiego 8 - Wiadomo że osoby bez gangu zostały by kickowane/banowane-jeśli po kicku wracali na serwer - Aby było przynajmniej 2-3 adminów aby kontrolowało czy nie ma żadnych oszustw Edytowane 15 Marca 2020 przez B0SSM4N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hope Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Oczywiście, że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Godzinę temu, B0SSM4N napisał: Jestem na tak, ale dodałbym parę zasad do tego eventu np: - Specjalna klasa na event tak aby każdy miał równe szanse - Określona liczba osób z gangu która brała by udział np. 3-5 osoby wybiera przywódca gangu aby zapobiec że z jednego gangu jest 5 osób a z drugiego 8 - Wiadomo że osoby bez gangu zostały by kickowane/banowane-jeśli po kicku wracali na serwer - Aby było przynajmniej 2-3 adminów aby kontrolowało czy nie ma żadnych oszustw Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Poprzewracało się na widok kredytów? Macie aktywny dr, za dużo chcecie. Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 @ Koncuzdecydowanie się zgadzam Wojny gangów na DR NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 2 godziny temu, Koncu napisał: Macie aktywny dr, za dużo chcecie. Aktywny dr się kończy dzisiaj i ma być to event zamiast tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi