Skocz do zawartości

[Odrzucone] Propozycja na event - Wojny Gangów

Udostępnij

Tamer

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: Wojny gangów 
Treść: Aby urozmaicić rozrywkę i dodać trochę konkurencji na serwer wpadłem na pomysł Wojny Gangów. Był by to organizowane na zasadzie eventu co tydzień/miesiąc zgłaszały by się gangi z serwera na takową wojnę która trwała by te 2/3 dni(zależy czy co tydzień czy miesiąc). W takowej wojnie chodziło by że wygrywa ją gang który w ciągu wyznaczonego czasu uzbiera największą ilość zabójstw. Oczywiście zabijanie swoich nie zaliczało by się. A nagrodą były by kredyty, tylko że idące do banku gangu(chyba że gang ma full ulepszeń to nagroda jest dzielona na każdą osobę). 
Wprowadziło by to na te parę dni rywalizacje i każdy by walczył aby zabijać TT/CT.

• Lubię to! 1

Jestem na tak, ale dodałbym parę zasad do tego eventu np:
- Specjalna klasa na event tak aby każdy miał równe szanse
- Określona liczba osób z gangu która brała by udział np. 3-5 osoby wybiera przywódca gangu aby zapobiec że z jednego gangu jest 5 osób a z drugiego 8
- Wiadomo że osoby bez gangu zostały by kickowane/banowane-jeśli po kicku wracali na serwer
- Aby było przynajmniej 2-3 adminów aby kontrolowało czy nie ma żadnych oszustw

Edytowane przez B0SSM4N

Godzinę temu, B0SSM4N napisał:

Jestem na tak, ale dodałbym parę zasad do tego eventu np:
- Specjalna klasa na event tak aby każdy miał równe szanse
- Określona liczba osób z gangu która brała by udział np. 3-5 osoby wybiera przywódca gangu aby zapobiec że z jednego gangu jest 5 osób a z drugiego 8
- Wiadomo że osoby bez gangu zostały by kickowane/banowane-jeśli po kicku wracali na serwer
- Aby było przynajmniej 2-3 adminów aby kontrolowało czy nie ma żadnych oszustw

Tak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności