pieczarek Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198837442665/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/najlepszyjak777/ Nick oskarżonego: ciosek Opis sytuacji: zostaja 3 osoby w terro, mowie wbijacie na 1 stopien climba i macie bezruch, odliczam, ciosek nie wyrabia sie, zabijam go a on daje mi ctbana XD climb mial 2 pierwsze stopnie, a polecenia wykonuje sie najkrotsza i najszybsza droga, ale widac ze dzieciecy admini maja tutaj swoje zasady. co prawda poleciala potem wiazanka ale to inna sprawa Serwer: jb Dowody: demko jb boxer ~10.45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Były dwa stopnie climba, pobiegłem na drugi stopień podczas tego gdy odliczałeś. Na spokojnie się wyrobiłem bo mam sekundę na poprawę a stałem już tam gdy kończyłeś odliczać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Polecenia były faktycznie jak mówisz, @ Ciosekfaktycznie mógł iść na bliższy stopień, ale co nie znaczy, że to nie był FK Regulamin mówi jasno "Prowadzący ma obowiązek: Dać niezbuntowanym więźniom czas na wykonanie polecenia, tak aby było to wykonalne. / 13a. Więzień nie może zostać zabity za drobne opóźnienia." . Gdy wypowiedziałeś "zero" Ciosek był już przed samym pierwszym stopniem na Climba (zabrakło mu może z niecała sekunda). Regulamin jasno mówi o takiej sytuacji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczarek Opublikowano 13 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 (edytowane) Ciekawe, liżcie sobie dalej to i tamto na tym jb XD Regulamin też mówi : 13. Polecenia wykonuje się jak najszybszą i jak najkrótszą drogą. 13b. Strażnik musi odliczać przy pozycji buntu i pierwszym otwarciu cel. Nawet nie musiałem odliczać, więc wychodzi na to, że dostałem ctbana za całe 0 freekili? Po tym jak dostałem ctbana, chcecie zmienić regulamin na to, prosząc serwer o głosowanie na forum XD, żebym oficjalnie musiał rozpoczynać każdą zabawę, żeby jednak wyszło na wasze?XD Niewiele to zmieni, zmiany regulaminu nie działają do tyłu. Imo żałosne zachowanie ze strony was obu. Nawet jeśli z tym macie rację, od kiedy jest ctban za 1 fk? Edytowane 13 Marca 2020 przez pieczarek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Byłem przy całej sytuacji. Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 24 minuty temu, pieczarek napisał: Ciekawe, liżcie sobie dalej to i tamto na tym jb XD Regulamin też mówi : 13. Polecenia wykonuje się jak najszybszą i jak najkrótszą drogą. 13b. Strażnik musi odliczać przy pozycji buntu i pierwszym otwarciu cel. Nawet nie musiałem odliczać, więc wychodzi na to, że dostałem ctbana za całe 0 freekili? Po tym jak dostałem ctbana, chcecie zmienić regulamin na to, prosząc serwer o głosowanie na forum XD, żebym oficjalnie musiał rozpoczynać każdą zabawę, żeby jednak wyszło na wasze?XD Niewiele to zmieni, zmiany regulaminu nie działają do tyłu. Imo żałosne zachowanie ze strony was obu. Nawet jeśli z tym macie rację, od kiedy jest ctban za 1 fk? Wcześniej zrobiłeś fk bo nie rozpocząłeś zabawy, to po pierwsze. Po drugie - jeśli odliczałeś to chyba logiczne że mieliśmy jeszcze tyle czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczarek Opublikowano 13 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 1 minutę temu, Ciosek napisał: Wcześniej zrobiłeś fk bo nie rozpocząłeś zabawy, to po pierwsze. Po drugie - jeśli odliczałeś to chyba logiczne że mieliśmy jeszcze tyle czasu. fk bo nie rozpocząłem zabawy, po czym składacie propozycję o treści : " Propozycja to: Edycja punktu w regulaminie Treść: Zmiana Podpunktu w regulaminie, a dokładniej: 6. Prowadzący powinien rozpocząć każdą zabawę słowami: "Rozpoczynam zabawę w", "Zagrajmy w", "Pobawimy się w" itp. . na coś w stylu: 6. Prowadzący MUSI / MA OBOWIĄZEK rozpocząć każdą zabawę słowami: "Rozpoczynam zabawę w", "Zagrajmy w", "Pobawimy się w" itp. . rozwiąże to problemy, które wynikają ze słowa "Powinien"." Powinien, a nie musi. Żałosne to co się dzieje na tym jb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 21 minut temu, ravii napisał: Odrzucam. Skarga została odrzucona. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi