Gawron Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/PakaMaka11/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/uSzanowankoo/ Nick oskarżonego: Admin USzanowankoo Opis sytuacji: Dostałem bana na 60min za przebiegnięcie ledwo co po txt Upominał na początku rundy okej rozumiem lecz jak zawsze tam przebiegałem nikt nie miał problemu(odwołanie napisane) Nawet nie wiem jakim cudem chłop dostał admina bez podania i bez aktywności aktywność ADMINA https://www.gametracker.com/player/[RAGE] uSzanowankoo!/185.30.124.110:30040/ Serwer: HNS#2 Dowody: demko seek_mirage około 18:50 dodam link do rezygnacji Edytowane 11 Marca 2020 przez Havke dodanie linku 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 (edytowane) może nie chodzi o mnie ale wypowiem się do skargi bo miałem taką sytuacje że napisałem rezygnajce kiedyś z drv1 i miałem ciągle uprawnienia i mysle że uszanowanko też tak mógł mieć i nie wiedział Edytowane 11 Marca 2020 przez Mat3usz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 1. Sprawa, zostałem tymczasowo dodany przez Domino na stanowisko admina i w tej sprawie niech odpowie major admin. 2. Ban został nałożony słusznie - zgodnie z taryfikatorem banów. Od 30 minut do 1 godziny. 3. Wchodząc na sm_ukryj zobaczyłem jak wchodzisz na zamknięte dla innych graczy tereny nazywane jako txt. Ban został nałożony w prawie tym samym czasie co zeszłeś z nich. Nie znam twoich zamiarów czy ty chcesz przebywać na tym terenie czy też przejść przez nie - po za tym i za to też powinien być ban. 4. Na początku każdej rundy na mapie mirage mówiłem że txt = ban // oraz pisałem na sm_csay txt = ban. To jest pierwsze upomnienie na serwerze. 5. Moje działania nie szkodziły serwerowi, co sam zaznaczyłeś. 6. Byłeś na txt jak sam się przyznałeś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 1 minutę temu, uSzanowankoo napisał: 1. Sprawa, zostałem tymczasowo dodany przez Domino na stanowisko admina i w tej sprawie niech odpowie major admin. 2. Ban został nałożony słusznie - zgodnie z taryfikatorem banów. Od 30 minut do 1 godziny. 3. Wchodząc na sm_ukryj zobaczyłem jak wchodzisz na zamknięte dla innych graczy tereny nazywane jako txt. Ban został nałożony w prawie tym samym czasie co zeszłeś z nich. Nie znam twoich zamiarów czy ty chcesz przebywać na tym terenie czy też przejść przez nie - po za tym i za to też powinien być ban. 4. Na początku każdej rundy na mapie mirage mówiłem że txt = ban // oraz pisałem na sm_csay txt = ban. To jest pierwsze upomnienie na serwerze. 5. Moje działania nie szkodziły serwerowi, co sam zaznaczyłeś. 6. Byłeś na txt jak sam się przyznałeś. Przebiegłem przez nie bo nie chodzę nigdy na txt a to że dostałeś admina to nie powinieneś go mieć z taką aktywnością i bez podania ponieważ admin musi mieć przegrane 24h i być aktywnym więc no kiepsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 1. TXT = TXT 2. Mam więcej niż 24h godziny przegrane na serwerze. 3. Poczekaj na demko i ktoś inny oceni czy byłeś na txt czy nie - zresztą sam się przyznałeś że przebiegałeś przez txt - czyli na nich byłeś. 4. Zostawiam rangom wyższym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1325 Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Pomijajac sprawe rangi admin u uszanowankooo mysle ze ban sluszy poniewaz byles na txt. Nawet jesli byles tam na chwile czy jak ty to mowisz przebiegales to wedlug regulaminu nie mozesz tam wchodzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menco Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Niestety nie było mnie przy tej sytułacji ale 2 minuty temu, Havke napisał: dostałeś admina to nie powinieneś go mieć z taką aktywnością i bez podania ponieważ admin musi mieć przegrane 24h ale jak piszesz że trzeba mieć 24h a jego gametracker ten co podałeś ma 49h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 1 minutę temu, Eobard_Thwane napisał: Niestety nie było mnie przy tej sytułacji ale ale jak piszesz że trzeba mieć 24h a jego gametracker ten co podałeś ma 49h A jest aktywny? Nie dzięki 2 minuty temu, mati1325 napisał: Pomijajac sprawe rangi admin u uszanowankooo mysle ze ban sluszy poniewaz byles na txt. Nawet jesli byles tam na chwile czy jak ty to mowisz przebiegales to wedlug regulaminu nie mozesz tam wchodzic Okej nie powinienem lecz nikt nigdy nie miał problemu jak się przebiegało, widział że zeskoczyłem mógł się powstrzymać lecz tego nie zrobił. Sam fakt że jak już zeskoczyłem to chyba jasne że nie chciałem tam być :v. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Sam sobie zaprzeczasz w skardze powoli więc polecam zostawić to rangom wyższym. Cytat Przebiegłem przez nie bo nie chodzę nigdy na txt TXT = TXT. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 @ DOMINOczy uzgadniałeś z Boniem sprawę nadania admina dla @uSzanowankoo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 W tym wypadku nic nie uzgadniałem ale jakieś kilka miesięcy temu poszło ode mnie do @ xBoniona pw pytanie czy mogę dodawać admina bez podania czy nie i z tego co pamiętam to zezwolił on na takie coś. Ponadto admina nadałem na określony czas, ponieważ aktualnie nie było jakiegokolwiek admina na serwerze, a ja nie mogłem wejść, wolałem już dać komuś ogarniętemu (graczowi który miał już admina) admina a nie czekać na skargę na forum związaną z patolą na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Skoro sprawa z administratorem się wyjaśniała to mogę jasno stwierdzić @ Havketo były niestety TXT więc skarga zostaje odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi