olafex723 Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Nick: tobixx Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: gram bardzo dużo na jailbreak Doświadczenie w adminowaniu: byłem adminem na kilku innych serwerach Jak długo gram w CS:GO?: gram od 2015 roku W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 13-17 albo 18 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[THC] tobixx/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198207735716/ Mikrofon: tak Mutacja głosu: nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Twoja ortografia jest na poziomie 2 klasisty Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 -/+ wiek -brak mutacji -słabo napisane podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Na tak +wiek +sm -mutacja +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 15 lat raczej nie. Godzinę temu, olafex723 napisał: Dlaczego ja mam otrzymać admina?: gram bardzo dużo na jailbreak AHA Godzinę temu, olafex723 napisał: Znajomość SM: 5/10 w to to napewno nie uwierzę NA nie -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 XD? Z wiekiem raczej skłamałeś Nie ogarniasz ct NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Nie +/-wiek -nie ogarnianie w ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Nie -nie ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 na nie -wiek po głosie słychać że to nie 15 +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 na nie -mutacja +aktywność -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bociik Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Na nie Chłopie jak ja cie na serwerze nie widziałem xD -wiek - Ortografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Na nie -podanie napisane BEZNADZIEJNIE -nie wierze, że masz tyle lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 na nie wg mnie nie ogarniasz ct wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menco Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Na nie - 9 godzin temu, olafex723 napisał: Dlaczego ja mam otrzymać admina?: gram bardzo dużo na jailbreak +sm +-wiek -mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Na NIE -wiek - doświadczenie w CT - mutacja +SM (chociaż wątpię) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDDXDXXDXDXD - wszystko , -ORTO XDXDXD nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 W dniu 8.03.2020 o 13:41, olafex723 napisał: Dlaczego ja mam otrzymać admina?: gram bardzo dużo na jailbreak +/- wiek +aktywność 5/10 sm? NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi