Hope Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Nick: Høpüś❤WiQusiaa❤Wiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Myślę, że jestem osobą dosyć odpowiedzialną, przynajmniej staram się taką być. Jestem Aktywnym graczem oraz często pomagam innym ludziom, od mojego degrada minęło już trochę czasu, więc myślę, że mógłbym dostać drugą szansęDoświadczenie w adminowaniu: Byłem adminem na właśnie DRv1Jak długo gram w CS:GO?: Już prawie 3lataW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Zwykle od 16-19Link GT : https://www.gametracker.com/player/[OUTLAW] Høpë to ja/185.30.124.110:30000/ https://www.gametracker.com/player/[OUTLAW] Høpë to ja ArenaSkilla.pl/185.30.124.110:30000/https://www.gametracker.com/player/[OUTLAW] Høpüś❤WiQusiaa❤/185.30.124.110:30000/Znajomość SM: 3/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198379329320/ Mikrofon: TakMutacja: TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Na TAK -/+ wiek +aktywność +zachowanie +Miał admina na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 +/- aktywność +/- wiek + ogarnięty + widać że żałuję swojego zachowania Myślę że można dać szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 TAK +miły +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 +/- aktywność + na serwerze wydajesz się być ogarnięty +/- wiek TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Na tak +wiek +sm +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Jesteś osobą odpowiedzialna? nie rozsmieszaj mnie masz może te 15 lat ale umysłowo to 10 przy znajomych to oo powyzywam będzie śmiesznie po wczorajszym incydencie wyzywales bez powodu czyli jak nowa osoba wbije na serwer odezwie sie to tez będziesz wyzywal ? Oczywiście że na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Po co admin który wyzywa i skraca, NiE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Po straceniu admina nie przestrzegales regulaminu serwera. Zdazaly sie dosyc czesto incydent z toba, dlatego na obecna chwile jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 na tak +sm +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Tak Jak dla mnie poprawił zachowanie i można dać mu szanse . +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 (edytowane) Do trzech razy sztuka. Nie zmarnuj tego. Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 8 Marca 2020 przez LeMoN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi