Gawron Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Witaj Areno! Piszę poradnik dla nowych osób które pierwszy raz mają styczność z forum i mają problem z zarejestrowaniem się. 1. Jeśli dostałeś link od admina na forum i widzisz ten poradnik to pierwsze co musisz się zarejestrować 2. Możesz lecz nie musisz wypełnić ten "formularz" lecz ja pokażę ci na jego przykładzie 3. Kiedy wypełnisz taki formularz wyskoczy ci coś takiego to jest powiadomienie o potwierdzeniu rejestracji na e-mail'u 4. Jeśli natomiast chciałbyś później połączyć konta znajdź to znajduje się to w prawym górnym rogu 5.Po odnalezieniu klikasz w tą małą strzałkę i wyskoczy ci coś takiego klikasz tutaj "Ustawienia konta" 6. Po kliknięciu przekierowuje cie to do tego Ja tutaj mam połączonego steam'a lecz możesz kliknąć na dowolne konto na "skonfiguruj" 6. Po kliknięciu "skonfiguruj" na steam przekierowuje cie do strony gdzie musisz wpisać dane swojego konta czyli Login i hasło (tu ss'a brak) 7. Jeśli skonfigurowałeś konto forum z kontem steam i chciałbyś avatar ze steam'a na forum klikasz ponownie "skonfiguruj" i tu należy wybrać opcję którą się chce i zaktualizować ustawienia To tyle w tym poradniku, myślę że nowym osobom się przyda. Krytyka mile widziana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Dobry poradnik dla początkujących osób na forum, ale wątpię żeby ktoś miał problem z zarejestrowaniem się w tych czasach. Poradnik na +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Niby spoko poradnik lecz wydaje mi się że jak ktoś nie będzie umiał się zarejestrować i tak tu nie trafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 15 minut temu, Tamer napisał: wydaje mi się że jak ktoś nie będzie umiał się zarejestrować i tak tu nie trafi Też mi się tak wydaje. Ale nawet spoko poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 36 minut temu, Tamer napisał: Niby spoko poradnik lecz wydaje mi się że jak ktoś nie będzie umiał się zarejestrować i tak tu nie trafi Po za tym jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Spoko poradnik, ale tylko jedno pytanie. Po co ktoś będzie to czytać przed rejestracją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 ty byqu a wiesz ze jak nie masz zajerestrowanego konta to nie mozesz zobaczyć tematów Spoiler xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 9 godzin temu, Dawzombie napisał: ty byqu a wiesz ze jak nie masz zajerestrowanego konta to nie mozesz zobaczyć tematów Pokaż ukrytą zawartość xD osoby które nie posiadają konta na stronie to mają wgląd na niektóre tematy, m.in. na poradniki co do poradnika, formularz rejestracyjny jest na tyle szczegółowo opisany że nawet nie zbyt ogarnięta osoba by się połapała jak zrobić konto wygląda i prezentuje się to miarę spoko, wygląda dobrze i da się przeczytać ale co do samego poradnika to ode mnie minus bo jest kompletnie niepotrzebny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1325 Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Poradnik git Pomocny dla nowych uzytkownikow forum jak dla mnie na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Przy rejestracji można by dać linka do tego poradnika :v @ xBonio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Spoko poradnik i fajne by było to co napisał @ CzarkaPieczarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 nie spotkałem się z osobą która by miała problem z założeniem konta ale temat przedstawiony dobrze ode mnie plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 niech będzie, pozytywna ocena ode mnie przestaniesz mi już truć na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi