Rejeshi Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Nick: Rejeshi Nick oskarżonego: aqua Opis sytuacji: fk oraz nękanie mojej osoby, jak i zachowanie niegodne administratora Serwer: JailBreak Dowody: http://733168.node34.pukawka.pl/hltv-2003061430-jail_crime-1583501400-1583503860.zip 25:50 wydał polecenie ustawienia się na czarno-żółtej linii itd. 26:00 zignorował kompletnie resztę więźniów i jako że dostał szału, zaczął gonić mnie, ucieszony, że mu się najpewniej uda ( spoiler. Nie udało mu się ^^ ) Mówił, że ma gdzieś czy reszta więźniów się zbuntuje, ale niestety jak widzę ten typ demka nie zapisuje głosu graczów, więc będę opisywał te sytuacje, które wydają mi się słuszne. 26:00 - 27:30 podczas gdy uświadomiłem mu, że uciekłem i wrócił, zobaczył, że reszta więźniów również uciekła, to wpisał killa. 28:00 tutaj nie ma żadnego przewinienia, ale daje dla ciekawskich - strażnik uradowany, że tym razem mu się uda mnie powstrzymać, udał się w "to miejsce", niestety również uciekłem co podniosło jego wściekłość 29:20 tutaj jest to fk, czyli strażnik otworzył cele obwieszczając, że jest fd, po czym zabija mnie gdy próbuję wejść po drabinie mówiąc "czułem się zagrożony" Oczywiście moja postawa również nie była na miejscu, ponieważ była z lekka prowokująca go lecz jest to jego obowiązkiem aby zachować nerwy na wodzy i nie dać się ponieść swojej agresji, bo oskarżony ciągle "płakał" ( pozwolę sobie tak to ująć ), że nie umiem się bawić i tylko się buntuje lecz jest to moim prawem, i to jego problem, że nie umie mnie zabić. Niestety tak jak wyżej napisałem, w danym demku nie ma głosów ( przynajmniej u mnie ), więc trudno o konkretne dowody, ale wydaje mi się, że te czasówki co podałem, będą wystarczającym dowodem aby owego administratora ukarać i aby dostał jakąś reprymendę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqua Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Oczywiście, skarga słuszna, miałem gorszy dzień w pracy, włączyłem sobie cs dla wyluzowania, ale niestety zachowanie tego gracza wytrąciło mnie kompletnie z równowagi. Denerwujące jest to, że będąc adminem, gracze pokroju Rejshi mnie prowokują, byle zaistnieć na forum. Podanie złożyłem w listopadzie do tej pory bez nawet jednej skargi, każdemu może przytrafić się gorszy dzień, a dziś miałem naprawdę zły i zostało to wykorzystane w perfidny sposób. Mam prawie 30 lat, a gracz Rejshi (z głosu 15-20) z zachowania 11, nie na miejscu jest kłócić się z dziećmi, trochę szacunku by się przydało, co do mojej osoby. Nie mogę sobie pozwolić na takie słowa co do mojej osoby i takie prowokacje..Co Ci to dawało "uciechę", mogłeś się popisać na forum?! Na Twoim miejscu wstydziłbym się pisać tę skargę, ponieważ doskonale wiesz, że mnie prowokowałeś i mnie złapałeś jak młodego, nie byłeś święty również. Zamiast wyjaśnić sprawę , jak dosrośli na serwerze, to podniecasz się na forum i ok dostanę upomnienie, co Ci to da? Dostanę degrada, gorzej dla Ciebie, bo jak wejdzie ktoś nieogarnięty do CT, to ani Ty nie pograsz, ani ja. Skarga słuszna, przyznaję dałem się sprowokować, zrobicie jak uważacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Wina leży po obu stronach ;v Pierwsze i ostatnie ostrzezenie dla @ aqua. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi