Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Dostałem bana za cheaty których nie miałem

Udostępnij

bleblunia

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Bleble. 
Nick admina: Sadystka
Długość bana:permanentny  
Data i godzina:brak info

Serwer: mirage arena. Skill
Powód bana:cheaty (których nie miałem) 
Mapa: mirage 

PS gram na tym serw już długo dziennie kilka godz idzis o około 21 zmartwił mnie widok bana permanentnego nadanego bez powodu i bez żadnego dema ani potwierdzenia że mam cheaty tylko z bomby dostałem. Chciałem przejść rekru na adm ale w tym momencie nie mogę i pewnie nie będę mogl bo widnieje na moim profilu że dostałem bana i chciałbym się odwołać bo został nadany nie słusznie dziękuję za rosoatrzenie :)

Spoiler

Opk4Ski.png

• Smutne. 1
dodaję wycinek z source bansa

Przez SK4N3R,

https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=11630&download=auto0-20200305-192702-1559101874-de_mirage-_PL_____ArenaSkilla____Only_Mirage__TR128_____ws__knife__gloves__LiveServer.pl-2013.zip 

01:00 - W pierwszej rundzie w pałacach dziwne zachowanie :)

06:10 - Idzie sobie przez TT na pałe i za chwilę podchodzi Mu z pałaców na blisko przeciwnik, więc jego reakcja wygląda tak jak wygląda.

16:20 - Strzela się z awupe, chowa się za ścianą by pójsc na schodki przy TV i zaraz się wcelowuje we mnie, bo wie jakimś cudem, że wyjdę zaa ściany.

40:20 - Idzie sobie undera i od razu na mnie wcelowany wychodzi - wcześniej podejrzewałem, że coś ma, a tutaj byłem już pewien ;)

Tak na prawdę dałem rozpiskę, żeby nikt się nie czepiał. Wszystko od początku widać jak napierdala na czitach, żałosny gracz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności