bleblunia Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Nick: Bleble. Nick admina: Sadystka Długość bana:permanentny Data i godzina:brak info Serwer: mirage arena. Skill Powód bana:cheaty (których nie miałem) Mapa: mirage PS gram na tym serw już długo dziennie kilka godz idzis o około 21 zmartwił mnie widok bana permanentnego nadanego bez powodu i bez żadnego dema ani potwierdzenia że mam cheaty tylko z bomby dostałem. Chciałem przejść rekru na adm ale w tym momencie nie mogę i pewnie nie będę mogl bo widnieje na moim profilu że dostałem bana i chciałbym się odwołać bo został nadany nie słusznie dziękuję za rosoatrzenie Spoiler 1 dodaję wycinek z source bansa Przez SK4N3R, 5 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleblunia Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 To dostanę u bana bo nwm o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Demko pojawia się wciągu 2 godzin. Administratorka @ Sadystka ma 24h na rozpisanie demka, czekaj cierpliwie! 1 Zgodnie z regulaminem masz prawo się tu wypowiadać ale od "upominania" są zieloni //spam Przez PiKe, 6 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=11630&download=auto0-20200305-192702-1559101874-de_mirage-_PL_____ArenaSkilla____Only_Mirage__TR128_____ws__knife__gloves__LiveServer.pl-2013.zip 01:00 - W pierwszej rundzie w pałacach dziwne zachowanie 06:10 - Idzie sobie przez TT na pałe i za chwilę podchodzi Mu z pałaców na blisko przeciwnik, więc jego reakcja wygląda tak jak wygląda. 16:20 - Strzela się z awupe, chowa się za ścianą by pójsc na schodki przy TV i zaraz się wcelowuje we mnie, bo wie jakimś cudem, że wyjdę zaa ściany. 40:20 - Idzie sobie undera i od razu na mnie wcelowany wychodzi - wcześniej podejrzewałem, że coś ma, a tutaj byłem już pewien Tak na prawdę dałem rozpiskę, żeby nikt się nie czepiał. Wszystko od początku widać jak napierdala na czitach, żałosny gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Ban zostaje @ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi