mondej Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 1- 2 razy miałem tak że jak chciałem wejść na serwer to odrazu mnie wyrzucało do głównej strony cs go i wyskakiwał komunikat "niezgodność map" czy coś w tym stylu a ten poradnik służy do tego by rozwiązać ten problem a z usuwaniem mapy z folderu maps/przenoszenie do kosza służy do tego by mapa z błędęm się usuneła i od nowa zainstalowała poprzez wejście na serwer z tą mapą bez błędów. podążajecie za moimi krokami a rozwiążecie problem Cytat 1.wchodzimy w bibliotekę steam i klikamy (PPM) na Counter-Strike: Global Offensive 2.po czym najeżdżamy kursorem na "Zarządzaj" i klikamy "przeglądaj pliki lokalne" 3. jak już to zrobimy powinno nas przenieść do folderu Counter-Strike: Global Offensive 4. klikamy(LPM)"csgo" po czym klikamy(LPM) na "maps" 5.jak to zrobimy w polu "przeszukaj" wpisujemy nazwę mapy która nam się nie chce wczytać np. jb_dust2_v50 6.po tym klikamy "enter" po tym zaznaczamy wszystko co nam się w tamtym momencie pojawiło i klikamy na to(PPM) po czym klikamy(LPM) na "usuń" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vic Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 tragedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 - Kompletny brak estetyki, - co ten cytat tu robi? - jest to absolutnie nieczytelne. Ocena negatywna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Słabiutko Kompletnie nie czytelne i brzydki --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) Godzinę temu, mondej napisał: 1- 2 razy miałem tak że jak chciałem wejść na serwer to odrazu mnie wyrzucało do głównej strony cs go i wyskakiwał komunikat "niezgodność map" czy coś w tym stylu a ten poradnik służy do tego by rozwiązać ten problem a z usuwaniem mapy z folderu maps/przenoszenie do kosza służy do tego by mapa z błędęm się usuneła i od nowa zainstalowała poprzez wejście na serwer z tą mapą bez błędów. podążajecie za moimi krokami a rozwiążecie problem 1- 2 razy miałem tak że jak chciałem wejść na serwer to odrazu mnie wyrzucało do głównej strony cs go i wyskakiwał komunikat "niezgodność map" czy coś w tym stylu a ten poradnik służy do tego by rozwiązać ten problem a z usuwaniem mapy z folderu maps/przenoszenie do kosza służy do tego by mapa z błędęm się usuneła i od nowa zainstalowała poprzez wejście na serwer z tą mapą bez błędów. podążajecie za moimi krokami a rozwiążecie problem<-----czytelna wersja nie czytelnej wersji Edytowane 4 Marca 2020 przez mondej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Byczq to jest poradnik jak szukać i usuwać pliki w Windowsie czy jak buga naprawić? Jak już takie coś dajesz to zrób se listę bugów csgo które wiążą się z lokalnymi plikami i poradnik jak naprawić takie cus ^ gówno, leci - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 -Estetyka leży -Nie czytelne Wydaje mi się że na siłę chciałeś zrobić ładnie a przez to przedobrzyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 fujka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 tak miał wyglądać ten poradnik. ocena negatywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 poradnik na - całość wygląda źle, słabo opisane, po prostu na odpierdziel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi