Skocz do zawartości

Poradnik-mapy cs go jail break i inne poprawione

Udostępnij

mondej

Rekomendowane odpowiedzi

1- 2 razy miałem tak że jak chciałem wejść na serwer to odrazu mnie wyrzucało do głównej strony cs go i wyskakiwał komunikat "niezgodność map" czy coś w tym stylu a ten poradnik służy do tego by rozwiązać ten problem a z usuwaniem mapy z folderu maps/przenoszenie do kosza służy do tego by mapa z błędęm się usuneła i od nowa zainstalowała poprzez wejście na serwer z tą mapą bez błędów. podążajecie za moimi krokami a rozwiążecie problem

Cytat

1.wchodzimy w bibliotekę steam i klikamy (PPM) na Counter-Strike: Global Offensive

2.po czym najeżdżamy kursorem na "Zarządzaj" i klikamy "przeglądaj pliki lokalne"

3. jak już to zrobimy powinno nas przenieść do folderu Counter-Strike: Global Offensive

4. klikamy(LPM)"csgo" po czym klikamy(LPM) na "maps"

5.jak to zrobimy w polu "przeszukaj" wpisujemy nazwę mapy która nam się nie chce wczytać np. jb_dust2_v50

6.po tym klikamy "enter" po tym zaznaczamy wszystko co nam się w tamtym momencie pojawiło i klikamy na to(PPM) po czym klikamy(LPM) na "usuń"

• Smutne. 1

Godzinę temu, mondej napisał:

1- 2 razy miałem tak że jak chciałem wejść na serwer to odrazu mnie wyrzucało do głównej strony cs go i wyskakiwał komunikat "niezgodność map" czy coś w tym stylu a ten poradnik służy do tego by rozwiązać ten problem a z usuwaniem mapy z folderu maps/przenoszenie do kosza służy do tego by mapa z błędęm się usuneła i od nowa zainstalowała poprzez wejście na serwer z tą mapą bez błędów. podążajecie za moimi krokami a rozwiążecie problem

1- 2 razy miałem tak że jak chciałem wejść na serwer to odrazu mnie wyrzucało do głównej strony cs go i wyskakiwał komunikat "niezgodność map" czy coś w tym stylu a ten poradnik służy do tego by rozwiązać ten problem a z usuwaniem mapy z folderu maps/przenoszenie do kosza służy do tego by mapa z błędęm się usuneła i od nowa zainstalowała poprzez wejście na serwer z tą mapą bez błędów. podążajecie za moimi krokami a rozwiążecie problem<-----czytelna wersja nie czytelnej wersji

Edytowane przez mondej
  • Smutne. 1

• NiceOne zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności